Misschien zit je er weleens aan te denken om zadelhoesjes te bedrukken. Dit is namelijk een geweldige manier om jouw bedrijf of evenement te promoten. Wil je de aandacht trekken, dan zal je met een originele actie moeten komen. En zadelhoesjes zijn een mooie manier om dat voor elkaar te krijgen. Er zijn steeds meer bedrijven die voor deze vorm van promotie kiezen. Zadelhoesjes zijn een mooie manier om een groot publiek te bereiken. Want in Nederland heeft vrijwel iedereen een fiets. Ga bijvoorbeeld naar Amsterdam en overal waar je kijkt, zijn fietsen. Het zou zonde zijn om daar niks mee te doen. Daarom is het zeker goed om eens na te denken over het bedrukken van zadelhoesjes. Als je die uitdeelt, zullen die zeker worden gebruikt. Want iedereen heeft wel een fiets. En veel mensen hebben een oude fiets, om ervoor te zorgen dat ze niet zo snel worden gestolen, of simpelweg omdat die goedkoper zijn. Als dat zadel dan kapot gaat, kunnen ze wel een hoesje voor het zadel gebruiken. En op die behoefte kan een bedrijf heel makkelijk inspelen. Mocht je namelijk een hoes voor een fietszadel willen laten bedrukken, dan kan dat heel eenvoudig online. Hierbij is het overigens wel belangrijk dat je een goed bedrijf hiervoor zoekt dat dat op een betaalbare en vooral kwalitatief goede manier kan regelen.

Zadelhoesjes bedrukken doe je hier

Wil je zadelhoesjes bedrukken, dan is het zeker aan te raden om op de site van Promoboer te kijken. Hier vind je alle mogelijkheden die er zijn rond het bedrukken van zadelhoesjes. Ten eerste kun je dit in diverse prijsklassen laten doen, het is dus aan jou of je kiest voor een lage prijs, of zeer goede kwaliteit. Het is allemaal mogelijk. Ook kun je de zadelhoesjes krijgen in allerlei kleuren. In rood, zwart, wit, roze, paars of groen. Wil je goedkoop, waterdicht, milieuvriendelijk of custom made? Er is zo veel mogelijk dat het goed is om voor jezelf op een rijtje te krijgen wat je precies wil als het om design gaat. Anders word je misschien overweldigd door alle opties. Als je van tevoren al weet wat je wil, dan wordt het een stuk makkelijker om de bestelling te plaatsen. Het is allemaal heel eenvoudig op de site van Promoboer te regelen, dus als je een beetje je plan voor ogen hebt, kun je binnen korte tijd de bestelling ook daadwerkelijk plaatsen. En kun je lekker snel beginnen met de promotie.

Waar let je op bij de promotie van je bedrijf?

De website van Promoboer is sowieso een aanrader, en niet alleen om je bestelling te plaatsen. Je vindt er namelijk ook tips voor promotie met zadelhoesjes. Vind hier meer informatie over aanverwante zaken zoals:

  • Het bereik
  • De doelgroep
  • Pakkende boodschap
  • Juiste formaat

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van zaken waar je aan moet denken als je een marketingcampagne start. Mocht je hier nog niet veel ervaring mee hebben, dan is het zeker aan te raden om op de site van Promoboer te kijken. Het zou zonde zijn om deze informatie links te laten liggen terwijl je daar veel aan kan hebben. Plaats ook zeker je bestelling bij dit bedrijf. Dan weet je zeker dat je een betrouwbaar bedrijf aan de haak hebt geslagen en dat je daadwerkelijk de hoesjes krijgt die jij hebt besteld. Ze worden binnen korte tijd bezorgd zodat je lekker snel aan de slag kan en je bedrijf veel aandacht kan krijgen. Dat is niet alleen waardevol om te doen, maar ook simpelweg leuk!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn