Ben je op zoek naar mooie items voor je huis, zoals een rechthoekige lampenkap? Dan ben je in de winkel of webshop van Eigen Stijl Wonen aan het juiste adres. Daar hebben ze namelijk een super groot assortiment meubels en woonaccessoires, en veel verschillende exemplaren van zo’n rechthoekige lampenkap. Bij Eigen Stijl Wonen kun je zowel online winkelen als in hun mooie showroom. De showroom is gelegen in midden Nederland (namelijk in Barneveld) en dus voor iedereen makkelijk te bereiken. Deze showroom/winkel is ontzettend mooi ingericht. Je kunt er dus niet alleen terecht voor het aanschaffen van meubels en accessoires, maar ook voor bergen aan inspiratie voor je (nieuwe) huis. Ze hebben er namelijk allemaal mooie hoekjes ingericht met de meubels en accessoires die ze verkopen, zodat je ziet hoe je deze gemakkelijk met elkaar kunt combineren. De stijl van deze winkel kun je het beste omschrijven als landelijk chic. Ze hebben veel items in hele neutrale kleuren, die veelal gemaakt zijn van natuurlijke materialen. Ze combineren dus heel gemakkelijk met elkaar, zeker als je thuis al een hele neutrale basis hebt. De prijsklasse van de items die ze bij Eigen Stijl Wonen verkopen is net wat hoger dan die van gemiddelde woonwinkels, maar die zit je ook duidelijk terug aan de kwaliteit van de items in de winkel en webshop. Ze verkopen gerenommeerde merken, die gemaakt zijn van materialen die lang meegaan. Die rechthoekige lampenkap bijvoorbeeld, zal niet gauw verkleuren omdat hij gemaakt is van goede kwaliteit materiaal.

Rechthoekige lampenkap voor chique inrichting

Zoals we hierboven al beschreven is de stijl van deze winkel heel erg chic en zal het dus niet moeilijk zijn om hier een chique, rechthoekige lampenkap te vinden. Overigens verkopen ze ook veel ronde lampenkappen en zelfs andere, afwijkende formaten. Bezoek gerust eens de showroom om hun hele assortiment te bekijken. Is het best een eindje rijden voor je en ben je eerst benieuwd naar hun assortiment voordat je in de auto springt om er naartoe te rijden? Bekijk dan even hun webshop. Het overgrote deel van wat ze verkopen staat daar namelijk ook in. Zo krijg je een goede indruk, en weet je alvast of er een rechthoekige lampenkap bij zit die past bij jouw smaak en inrichting. 

Wat verkopen ze allemaal bij Eigen Stijl Wonen?

Dit is echt een woonwinkel met een super groot assortiment. Je hoeft niet bang te zijn dat je daar niet slaagt voor bijvoorbeeld die vierkante lampenkap. Verder verkopen ze er onder andere het volgende:

  • Bankstellen en fauteuils
  • Muurdecoratie zoals schilderijen 
  • Tafellampen en hanglampen
  • Decoratie zoals vazen en plateautjes

Als je houdt van een hele chique, maar neutrale stijl met hier en daar een glimmertje, dan ben je bij Eigen Stijl Wonen absoluut aan het juiste adres. Ze hebben deze stijl tot in de puntjes uitgevoerd, en of je nu op zoek bent naar een goede kwaliteit bank met een chique bekleding of een glimmende vierkante lampenkap, in deze winkel vindt je het zeker. En heb je geen zin om helemaal naar Barneveld te rijden? Dan shop je al deze items natuurlijk gewoon online!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn