Al geruime tijd ben ik vaste klant bij Vitality, mijn vaste schoonheidssalon in Roosendaal. Ik ben bij Vitality terecht gekomen via www.vitalityroosendaal.nl, toen ik op zoek was naar een schoonheidssalon voor een harsbehandeling. Ondertussen heb ik ervaren dat ik bij deze schoonheidssalon in Roosendaal terecht kan voor zeer veel andere behandelingen en ik maak daar tegenwoordig echt een uitje van voor mijzelf. Het is heerlijk om jezelf echt even te verwennen en tijd vrij te maken om bij de schoonheidssalon in Roosendaal me te laten verwennen.

De verschillende behandelingen bij mijn schoonheidssalon in Roosendaal

Ik heb bij Vitality, mijn schoonheidssalon in Roosendaal, al verschillende behandelingen ondergaan.

  • Harsen en waxen
  • Manicure
  • Pedicure
  • Massages

En dat is slechts een kleine greep uit het assortiment dat deze schoonheidssalon in Roosendaal te bieden heeft. Bij deze schoonheidssalon in Roosendaal zit ook een haarstudio gevestigd en ook hier ben ik al wel een keer op bezoek geweest, omdat ik last had van beschadigd haar en ik niet het gevoel had dat mijn eigen kapper hiermee over weg kon. Het harsen en waxen vind ik bij Vitality echt heel prettig. Ik heb  met mijn Italiaanse roots vrij donkere lichaamsbeharing en ik vind het met name verschrikkelijk dat zich dit op mijn bovenlip uit. Ik ben hier nooit blij mee geweest, dus ik heb op een gegeven moment ervoor gekozen om mijn lip te laten behandelen. Inmiddels heb ik dit op meerdere plekken van mijn lichaam uitgebreid. De manier waarop ze hier met wax en hars omgaan vind ik zo prettig dat ik het vertrouwen had om niet alleen mijn lip te laten behandelen. Wat dat betreft heeft mijn schoonheidssalon in Roosendaal mij niet teleurgesteld. Dat heeft me ook het vertrouwen gegeven om mijn voeten en mijn handen onder behandeling te laten nemen bij mijn schoonheidssalon in Roosendaal. Ze zijn hier heel goed in. Ze zorgen er echt voor dat mijn handen en voeten er goed verzorgd uit zien en het voelt ook nog eens geweldig om deze behandelingen te ondergaan. Ik maak er tegenwoordig echt een ritueel van. Ik werk parttime en ben op vrijdag vrij. Ik gebruik die vrijdag regelmatig om van te voren een afspraak te maken bij mijn schoonheidssalon in Roosendaal en dan het harsen of waxen te combineren met een manicure of pedicuren en ik koppel daar vaak een massage aan vast. Juist omdat het echt even een dag voor mijzelf is knap ik hier helemaal van op. Ik kom volledig tot rust en ga zo heel relaxed het weekend in. Het kost me dan wel grotendeels mijn vrije dag, maar wat is er nou lekkerder dan gewoon te genieten van een mooie dag waarin je echt aandacht hebt voor jezelf. Je kunt bij Vitality verschillende soorten massages ondergaan en ik heb er al een paar bij mij laten doen. Ik vind de hotstone massage echt geweldig, maar ook de Lomi Lomi massage en de aromatische ontspanningsmassage zijn geweldig. Het lukt me tegenwoordig ook vrij goed om dan mijn gedachten even te laten voor wat ze zijn en echt mindful te genieten van de massages.

Een heel betaalbare schoonheidssalon

Mijn schoonheidssalon in Roosendaal hanteert voor alle behandelingen zeer vriendelijke prijzen. De massages zijn daarbij onder te verdelen in tijdsduur, waarbij je kunt kiezen voor een massage vanaf een half uur, drie kwartier of zelfs een heel uur. Het is prettig dat je daarbij kunt aangeven of je juist van een stevige of een ontspannende massage houdt en dat ze ook aandacht hebben voor eventuele punten waar de stress van het werk zich heeft opgehoopt. Ik kijk nu al weer uit naar mijn volgende massage.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn