Ben je van plan met fitness in Tilburg te gaan starten? Dan kun je je aanmelden bij de sportschool van Fit Today. Dit is een keten met vestigingen in Tilburg en Etten-Leur. De vestiging in Tilburg zit aan de Ringbaan Oost, en is dus goed bereikbaar, zowel met de auto, de fiets als het openbaar vervoer. Het is een hele fijne sportschool, waar werkelijk iedereen welkom is. Ze vinden het namelijk erg belangrijk dat er een fijne sfeer heerst, en dat iedereen zich er prettig voelt. Veel mensen willen graag starten met fitness in Tilburg maar houden totaal niet van het sportschool-sfeertje. In dat geval zijn ze hier aan het juiste adres, zelfs als ze nog totaal geen fitness-ervaring hebben. De werknemers leggen je namelijk maar al te graag uit hoe je de oefeningen uitvoert en wat je kunt doen om fit te worden. Al die apparaten zien er misschien eng en ingewikkeld uit, in werkelijk zijn ze juist heel eenvoudig in gebruik. Het hoeft je maar één keer uitgelegd te worden en je kunt ermee aan de slag. Bovendien heb je natuurlijk lang niet al die apparaten nodig om jouw fitness-doelen te bereiken. Zeker als je het gewoon doet om je lekker te voelen en niet perse gerichte spiergroepen wilt trainen heb je aan een stuk of 5 of 6 apparaten voldoende. Bij deze fitness in Tilburg geven ze je daar graag advies in en vertellen ze je aan de hand van jouw doelen hoe je dat kunt aanpakken.

Fitness in Tilburg voor krachttraining

Wat jouw doel is ook is van je abonnement bij deze fitness in Tilburg, ze beschikken over de juiste middelen om dat te bereiken. Hun sportschool is namelijk opgedeeld in verschillende ruimtes, en beschikt over:

  • 50+ cardiotoestellen
  • 30+ krachttoestellen
  • Freeweight zone met ruime keuze aan gewichten

Daarnaast beschikken ze uiteraard over kluisjes en kleedkamers. Je kunt er dus zowel omkleden en douchen als je spullen achterlaten. Bedenk je wel dat het in verband met de coronamaatrdegelen kan zijn dat je niet kunt douchen. Dit zul je dus thuis moeten doen. Deze fitness in Tilburg moet zich namelijk net als alle andere locaties en openbare ruimtes houden aan de op dat moment geldende maatregelen. 

De beste manier om af te vallen

De belangrijkste reden dat veel mensen zich aanmelden voor deze fitness in Tilburg is dat ze graag willen afvallen. Velen van hen beginnen direct met flinke cardio. Ze denken dat als ze zoveel mogelijk calorieën verbranden ze vanzelf slanker worden. In wezen is dat waar, maar er zit wel een addertje onder het gras. Als je namelijk alleen maar aan cardio doet dan raak je spiermassa kwijt, en gaat je verbranding steeds verder omlaag. Je moet dus steeds meer doen om hetzelfde aantal calorieën te verbranden. Daarom is het belangrijk om ook aan krachttraining te doen. Zo kweek je meer spieren, en ga je zowel tijdens de cardio-sessies als in rust meet verbranden. Bij deze fitness in Tilburg kunnen ze je vertellen hoe je dat doet. En wees gerust, want als je als vrouw aan krachttraining gaat doen wordt je heus niet zomaar een spierbundel, dat is echt onmogelijk!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn