Dozen zijn de meest geprefereerde verpakkingsmaterialen voor verzending van diverse producten, ongeacht hun grootte, vorm of gewicht. Hun recycleerbaarheid en herbruikbaarheid onderscheidt ze als de meest favoriete verpakkingsmaterialen. Ze bleken een haalbaar en kosteneffectief alternatief te zijn in de tijd dat de energie- en brandstofkosten schommelden. De dozen bestaan ​​uit golfkarton met een of meerdere gecanneleerde vellen. De fluiten fungeren als het hart van de kartonnen dozen en werken als een kussen voor het verpakte materiaal. Ze bieden veiligheid tegen mechanische schokken, trillingen, enz. Ze zijn daarom erg handig voor het verpakken van kwetsbare objecten zoals elektronische gadgets, televisie , glaswerk, gevoelige meubelstukken en nog veel meer. Enkele andere voordelen van kartonnen dozen staan ​​hieronder vermeld.

  • Het lichte gewicht van kartonnen dozen maakt ze gemakkelijk te hanteren en te verplaatsen.
  • De combinatie van stijfheid en dempingseigenschappen maakt ze sterk om impact te hebben tijdens transport.
  • Ze zijn de meest kosteneffectieve oplossing voor verpakking en verzending.
  • De dozen kunnen worden gebruikt als een effectief hulpmiddel voor marketing.
  • Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten, uitvoeringen en kleuren.
  • De dozen zijn milieuvriendelijk en kunnen worden gerecycled en opnieuw worden gebruikt.

Recycle je kartonnen dozen

Ongeacht of je onlangs bent verhuisd of in een magazijn met een overschot aan dozen werkt, een kartonnen doos is wellicht meer waard dan je zou denken. In plaats van ze weg te gooien, overweeg ze te verkopen voor hergebruik. Of vraag je baas ze weg te geven aan een goed doel. Organisaties die regelmatig donaties ontvangen, kunnen dozen goed gebruiken om bijvoorbeeld kledij of voedingsmiddelen te stockeren. Maar je kunt ze ook thuis gebruiken. Als je kinderen of huisdieren hebt, kun je altijd een doel vinden voor een paar kartonnen dozen. Ze kunnen speelhuisjes, kostuums, huisdierbedden en sleden worden. Daarnaast zijn ze heel behulpzaam bij werkzaamheden aan je auto, tijdens het schilderen of werkjes in de tuin. Kartonnen dozen vormen goede beschermende oppervlakken die je kunt weggooien nadat je de olie ververst hebt, een schilderproject hebt uitgevoerd of iets nodig hebt om op te knielen tijdens het tuinieren. Maar als je eenmaal bent uitgepakt na een verhuis, zijn de overgebleven dozen een geweldige optie voor langdurige opslag. Nadat je een plek hebt gevonden voor de dingen die je regelmatig zult gebruik, kun je de items die je zelden zult gebruiken opbergen in de dozen. Label de dozen nadien goed, zodat je weet wat er in de doos zit. Nu kun je ze opslaan op een manier dat minder ruimte in beslag neemt. Als de items bij een volgende verhuis nog steeds in de doos zitten, heb je de beste aanwijzing dat het tijd is om de inhoud van de dozen te verkopen of te doneren in plaats van alles opnieuw te verhuizen. Als je bij Dozenlatenmaken.nl een aantal grote dozen hebt besteld, scheur ze dan niet in kleine stukken om ze weg te gooien. Mega grote kartonnen dozen zijn ideaal om een speelhuis voor je kinderen te maken.

Bestellen

Hierboven is de naam al gevallen. De beste kartonnen dozen van hoge kwaliteit en indien gewenst op maat gemaakt, koop je bij dozenlatenmaken.nl. Je krijgt ze snel en aan de beste prijs geleverd. Om het even voor welk doel je kartonnen dozen nodig hebt, hier kun je ze zelf samenstellen of kiezen uit een standaard aanbod. Door hun jarenlange ervaring, is dit de enige plek in Nederland waar je de perfecte dozen kunt vinden. Ook is het mogelijk om de dozen te laten bedrukken, wat ideaal is voor bedrijven.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn