De keuze die u kunt maken tussen het kopen van een auto en het leasen van een auto voor personeel is soms lastig te maken. Waar ligt de grens die bepaald welke optie kostbaarder is of juist geld kan besparen. Hoe meer auto’s er binnen een wagenpark worden opgenomen, hoe groter de kostenpost en hier kan niet door iedere organisatie effectief mee om worden gegaan. Adviesburo van der Meulen Bosma heeft zich erop toegespitst om het besparen op een leaseauto inzichtelijk te maken en mogelijk te maken voor bedrijven en organisaties. Maar hoe kunt u dan besparen op een leaseauto? We verdiepen ons in de dienstverlening van Adviesburo van der Meulen Bosma.

Advies over het besparen op een leaseauto

Adviesburo van der Meulen Bosma geeft advies aan bedrijven om de kosten te besparen op een leaseauto door verschillende constructies te bekijken. Het:

  • Bespaart geld
  • Is tijdefficiënt
  • Levert voordelen voor bedrijf en medewerker

Door met Adviesburo van der Meulen Bosma te kijken naar de huidige constructie van het wagenpark en te overwegen om de leaseauto’s onder te brengen in een groot wagenpark van ruim 3000 andere leaseauto’s, worden de kosten stukken voordeliger en blijft de mogelijkheid bestaan om altijd over de leaseauto’s te beschikken. Het is als het ware het een collectieve vorm van het leasen van auto’s, waarbij binnen een grote vloot van ruim 3000 bedrijfsauto’s de auto wordt geleased.  Dit bespaart u als organisatie veel administratieve rompslomp, omdat u binnen één contract alle auto’s binnen het wagenpark kunt onderbrengen en er op die manier van verzekerd bent dat u geen onnodige kosten betaald, voor de auto’s die u in uw wagenpark heeft. Met het besparen op een leaseauto bent u dan ook vele malen goedkoper uit en u heeft nog steeds vele vrijheden. Door het collectief leasen kunnen de voorwaarden van het leasen van auto’s versoepeld worden. U heeft nog steeds een ruime keuze uit het leasen bij diverse leasemaatschappijen en vaak is dit een maatschappij waarbij u wellicht zelf al een leaseovereenkomst wilde afsluiten. Het voordeel van het onderbrengen van een leaseauto in een grote vloot is ook nog eens dat het voordeel kan oplopen op jaarbasis, naar een gering schadeverloop van de gehele vloot. Uiteindelijk biedt het veel voordeel en heeft u er verder geen omkijken naar. Besparen op een leaseauto is daarmee zeer interessant en dit is niet het enige waarop u kunt besparen. Op meer-besparen, de website van Adviesburo van der Meulen Bosma kunt u lezen waar u nog meer op kunt besparen. Besparen op een leaseauto is namelijk niet het enige waarover dit adviesburo advies geeft. Zo zijn er tal van zaken die u als organisatie kunnen helpen om meer geld te besparen en het rendement en uw winst te laten vergroten, zonder dat u hier heel veel voor hoeft te doen.

De andere diensten van dit adviesburo

Bedenkt u zich eens wat de grootste kosten zijn voor een bedrijf. Besparen op een leaseauto heeft u inmiddels al inzicht gegeven op een kostenvriendelijk en efficiënte wijze van het inrichten van uw wagenpark, maar dit besparen bevalt u wel en smaakt naar meer. Adviesburo van der Meulen Bosma heeft van besparen een doel gemaakt en daarom geeft dit buro advies over het besparen op bijvoorbeeld personeel, huisvesting, verzekeringen, energie en verlichting, accountancy, beveiliging, schoonmaak, pakketvervoer, vrachtvervoer en meer. Er zijn tal van kosten die een organisatie maakt, waarbij de tijd en expertise vaak ontbreekt om hier meer efficiëntie uit te halen. Adviesburo van der Meulen Bosma helpt u hier graag bij en maakt besparingen voor u inzichtelijk. Neem nu contact op en ontdek hoeveel u kunt besparen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn