Toen een aantal medewerkers van ons bedrijf onlangs van hun werk terug naar de werkplaats reden, hebben zij een ernstig ongeluk gehad. Wij mochten in onze handen knijpen over het feit dat onze mensen niets mankeerden, maar de auto waarin zij reden was helemaal naar zijn grootjes. Ook was de schaftwagen die zij achter hun auto hadden gekoppeld, helemaal kapot want deze was losgeschoten van de wagen en meerdere keren over de kop geslagen. Wij hadden daarom ook meteen in de gaten dat wij niet alleen een nieuwe wagen moesten kopen, maar dat wij ook een nieuwe schaftwagen moesten gaan aanschaffen. Wij hadden de schaftwagen niet verzekerd omdat deze namelijk al oud was en wij hadden ook niet het gevoel dat er veel met een schaftwagen kon gebeuren. Wij hadden op dat moment geen rekening gehouden met de mogelijkheid om betrokken te raken bij een auto-ongeluk. Wij hebben daarom gekeken waar wij voor een goede prijs een nieuwe schaftwagen konden vinden. Wij hadden daarbij eigenlijk maar twee eisen. Wij wilden er graag zeker van zijn dat wij voor een goede prijs een schaftwagen konden vinden, en wij wilden graag dat er een wc in de schaftwagen zat. Wij moeten namelijk vaak in het centrum van de stad werken en dan is het niet altijd eenvoudig om een gelegenheid te vinden waar wij van de wc gebruik mogen maken. Vandaar dat wij het belangrijk vonden om een schaftwagen te vinden die aan onze eisen voldeed. Wij hebben even gekeken naar de mogelijkheden en al snel werd het ons duidelijk dat wij een keer naar de mensen van Harmsen Materieel moesten gaan kijken. Het bleek dat dit bedrijf een site had en wij zijn daarom even op deze site gaan kijken naar de mogelijkheden. Wij waren blij verrast om te merken dat wij hier ook een tweedehands schaftwagen konden kopen. Dat zou voor ons een ideale mogelijkheid zijn om veel geld te besparen en wij hebben daarom meteen even gekeken naar de mogelijkheden om hier een aankoop te doen. 

Deze schaftwagen zochten wij

Wij hebben het aanbod van dit bedrijf doorgenomen en wij hebben gezien dat wij hier voor een heel goede prijs een schaftwagen konden kopen. Deze voldeed aan al onze eisen en het duurde dan ook niet lang voordat wij bij dit bedrijf een goede deal konden sluiten. Wij waren blij dat wij harmsenmaterieel hebben gevonden omdat wij hier heel veel geld hebben kunnen besparen zonder dat wij op de kwaliteit van de wagen hoefden in te leveren. Dat was dus precies wat wij nodig hadden. 

Wij zijn dik tevreden 

Wij gebruiken onze schaftwagen inmiddels volop en wij zijn hier heel tevreden over. Wij zijn blij dat wij het ding hier hebben gekocht omdat:

  • Wij heel goed zijn geholpen door de mensen van dit bedrijf
  • Wij een heel goede deal hebben weten te sluiten met de mensen van dit bedrijf
  • Wij hier veel geld hebben weten te besparen 

Mocht u ook een keer een dergelijke wagen willen kopen, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van harmsenmaterieel.nl te gaan surfen. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn