Werkt u graag met Fischertechnik constructiespeelgoed? Dan wilt u wellicht op regelmatige basis nieuwe onderdelen bestellen. Dat kan, via fischertechnikwebshop.nl. Deze webwinkel biedt alles aan op het gebied van constructiespeelgoed van dit merk. Eenvoudig en goedkoop kennismaken met dit constructiespeelgoed kan natuurlijk ook. U bestelt al een leuke bouwset vanaf enkele tientjes. Er zijn ook pakketten te koop voor kinderen, die eenvoudig in elkaar te zetten zijn door kinderen vanaf een jaar of acht. Het speelgoed is over het algemeen geschikt voor volwassenen en kinderen. In Nederland is zelfs een club die zich wijdt aan dit speelgoed en regelmatig bijeenkomsten organiseert. Of u nu een enkele set wilt uitproberen of uw collectie uit wilt breiden, er zit altijd wel een geschikte bouwdoos tussen in het assortiment. 

Het verhaal van Fischertechnik

Fischertechnik constructiespeelgoed is eigenlijk per ongeluk ontstaan. Als fabrikant van bevestigingsmiddelen heeft Fischer ooit een schaalmodel gemaakt van nylon bouwstenen en dit als relatiegeschenk gebruikt. De ontvangers waren zeer positief, waarna het bedrijf besloot dit speelgoed uit te brengen.  Klanten konden vervolgens ook het constructiespeelgoed bestellen en deden dat volop. Er wordt geen reclame gemaakt, maar toch vinden de producten gretig aftrek. Tegenwoordig wordt het speelgoed als nevenproduct verkocht, en is er een grote groep liefhebbers in binnen- en buitenland ontstaan. Het speelgoed bestaat uit nylon bouwstenen die middels een stevige verbinding aan elkaar kunnen worden gezet. Liefhebbers van Lego of Knex zullen Fischertechnik ook leuk vinden. Het is mogelijk de werkbeschrijving te volgen en exact te maken waar de bouwdoos voor bedoeld is, of je eigen gang te gaan. Het speelgoed is leuk, van goede kwaliteit en helpt bij het ontwikkelen van een gevoel voor techniek. Het is dus een ideaal cadeau voor jong en oud. Fichertechnik biedt speelgoed aan in verschillende categorieën:

  • Junior
  • Advanced
  • Robotics
  • 3D
  • Profi

De sets die vallen onder de Advanced en Profi series zijn geschikt voor volwassenen met technisch inzicht. Met de Plus bouwdozen kunt u extra componenten toevoegen aan bestaande constructies, zoals LED lampjes en motoronderdelen. Zo biedt het speelgoed u alle vrijheid om uw te maken wat u wilt. Fischertechnik speelgoed kan daarnaast heel goed worden ingezet voor educatieve doeleinden, bijvoorbeeld op middelbare scholen. 

Fischertechnik op scholen

Omdat Fischertechnik gebaseerd is op echte technische constructies, is het uitstekend speelgoed om mee in de klas te werken. Verschillende scholen in Nederland werken tijdens hun technieklessen al met Fischertechnik speelgoed. Kinderen van alle leeftijden kunnen zo kennismaken met technische aspecten en werktuigbouwkunde, spelenderwijs. Via fischertechnikwebshop is het mogelijk mooie sets aan te schaffen die hier speciaal voor bedoeld zijn. Alle sets van het officiële merk bevatten een duidelijke werkomschrijving en een uitleg van alle technieken die gebruikt worden in het bouwwerk. Kinderen kunnen het bouwwerk zelfstandig in elkaar zetten en in de les bespreken hoe de constructie werkt. Als u in de webshop bestelt kunt u erop vertrouwen dat u bij een officiële Fischertechnik dealer koopt, en dat alle onderdelen en bouwdozen van hoge kwaliteit zijn. Vragen over dit speelgoed of het gebruiken van de bouwdozen bij u op school? Neem dan contact op voor meer informatie en speciale prijzen voor in het onderwijs. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn