Op het moment dat je te maken hebt met een mentaal probleem of een fysiek ongemak, dan is het belangrijk dat je de oorzaak achterhaalt. Zonder oorzaak, kun je het probleem immers niet bestrijden en als je het probleem niet kunt bestrijden, dan blijft je met het probleem rondlopen. Wat je in de medische wetenschap vaak ziet is dat men een wetenschappelijke benadering hanteert. Dat betekent dat men onderzoek uitvoert aan de hand van trial en error. Dit is een prima methode buiten de geneeskunst, want zo kun je dingen snel uitsluiten en vooruitgang boeken. Binnen de geneeskunst is het wat minder prettig, want elke error die gevonden wordt, levert geen genezing op. Het voordeel van de huidige geneeskunst is wel dat deze rust op 2000 jaar aan ervaring. Dus veel problemen waar je als mens mee te maken kunt krijgen, zijn inmiddels voorzien van en oorzaak. Daardoor is men vaak ook snel in staat om een medicijn voor te schrijven. Maar men weet lang niet altijd wat de oorzaak nu precies is en vaak wordt er ook een verkeerde oorzaak gelinkt aan het probleem. Je hebt dan al snel te maken met symptoombestrijding. Via hypnotherapie in Eindhoven bij Hypnose Praktijk, kun je ook op zoek gaan naar de bron van alle problematiek. De meeste problemen hebben immers een mentale oorzaak. Ook als er een duidelijke fysieke oorzaak is, dan nog heb je altijd te maken met een mentale link. De causale beïnvloeding gaat vrijwel ook altijd twee kanten op waarbij de geest het lichaam beïnvloedt en het lichaam op zijn beurt de geest beïnvloedt. Via hypnotherapie in Eindhoven kun je samen met de hypnotherapeut op zoek gaan naar de onderliggende oorzaak die verbogen ligt in je onderbewuste. Tevens kun je dingen aanpassen in je geest, zodat je je gedrag kunt veranderen. Zo kun je, wanneer je altijd heel veel trek hebt in lekkere snacks, het verlangen naar snacks wegnemen of veranderen. Als je angstig bent en bijvoorbeeld last hebt van vliegangst of faalangst, dan kun je dat ook via hypnotherapie in Eindhoven aanpakken. In plaats van een hele hoop medicijnen, kun je het vaak helemaal zonder medicijnen af als je gebruik maakt van hypnotherapie in Eindhoven. Het is uiteraard geen vervanging van de medische geneeskunde, maar het is zeker een goede aanvulling. De problemen waar een mens mee te maken kan krijgen, zijn immers ontzettend divers. Het is dan ook niet zo gek dat je ook van verschillende geneeswijzen gebruik moet kunnen maken. Hypnotherapie in Eindhoven is hier een van. 

Maak een afspraak voor hypnotherapie in Eindhoven

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden wat betreft hypnotherapie in Eindhoven, dan kun je terecht op de site van hypnose-praktijk.nl. Je kunt ook meteen een afspraak maken voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek kun je je probleem voorleggen en kun je samen met de therapeut kijken wat er zoal mogelijk is. Daarna kun je altijd nog beslissen om het niet te doen. 

Kijk snel op site voor meer informatie

Als je meer wilt weten over hypnose en waar je deze therapie voor in kunt zetten, dan kun je terecht op de site van hypnose-praktijk.nl. Hier vind je ook een overzicht van complicaties waarbij hypnose kan helpen zoals: 

  • Depressie
  • Faalangst
  • Overgewicht
  • Nagelbijten

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn