Hoe leuk is het om iemand blij te maken met een origineel cadeau? Ik vind dat zelf een van de mooiste dingen. Daarom besteed ik ook veel aandacht aan het uitzoeken van cadeaus. Onlangs ben ik helemaal fan geworden van de zittende Boeddha. Het is een geweldig cadeautje waar ik inmiddels al meerdere mensen blij mee heb gemaakt. Ik heb regelmatig een feestje, een verjaardag of een andere viering of afscheid van iets of iemand. En dan wil je iemand natuurlijk iets bijzonders geven. Een bos bloemen, dat geven zo veel mensen al. En een doos bonbons is inmiddels ook een beetje afgezaagd. Ik vind het veel leuker om op zoek te gaan naar speciale presentjes. Tegenwoordig doe ik dat voornamelijk via internet. Zo ben ik de zittende Boeddha ook op het spoor gekomen. Het is zo veel makkelijker om online te winkelen. Het kost zo veel tijd om de stad in te gaan en allerlei winkels binnen te gaan. Ik zou willen dat ik daar de tijd oor had, maar dat heb ik nu eenmaal niet. Dus dan is internet echt een uitkomst, dat scheelt me veel tijd en energie.

De mooiste zittende Boeddha’s bestel je hier

Bovendien vind ik tegenwoordig internet ook echt geweldig om te shoppen. Je komt ook online zo veel leuke en originele webshops tegen, dat maakt het echt zo bijzonder. Ik vind het heerlijk om ’s avonds allerlei websites en blogs te bezoeken voor de leukste items en tips. Zo ben ik online gaan ontdekken en op een gegeven moment zag ik ergens een zittende Boeddha. Deze vond ik zo leuk en er zit ook nog een mooie gedachte achter. Dit is een perfect cadeau om aan iemand te geven. Maar deze vond ik qua stijl niet zo mooi. Toen ben ik online verder gaan zoeken op ‘zittende Boeddha’ en op een gegeven moment kwam ik de site cadeauwinkel-online tegen. En toen was ik gelijk verkocht. Want bij House & Garden Giftshop vind je de zittende Boeddha in allerlei soorten en maten.

  • Van aardewerk gemaakt
  • Theelichthouder
  • In een zakje

Dat betekent dat je voor iedereen hier een zittende Boeddha zou kunnen vinden. Misschien heb je een groep vriendinnen die je allemaal iets kleins zou willen geven, dan is bijvoorbeeld de kleine zittende Boeddha in een zakje heel erg leuk om te geven. Misschien is iemand heel erg fan van kaarsjes, dan is de theelichthouder weer heel leuk. Of wil je iemand gewoon een mooi beeld geven voor in de woonkamer, hal of slaapkamer? Ook dan zijn er prachtige Boeddha’s te vinden bij House & Garden Giftshop.

Winkelen is zo leuk bij House & Garden Giftshop

Ik heb de Boeddha al aan diverse mensen in mijn omgeving gegeven en iedereen was er heel erg blij mee. Mocht je op zoek zijn naar een ander cadeau, dan is House & Garden Giftshop ook zeker een aanrader. Hier vind je namelijk van alles en nog wat als het om cadeaus gaat. Het leuke vind ik dat je hier originele cadeautjes kunt vinden. Zo kun je aan iemand iets speciaal geven, dat is altijd bijzonder. Bovendien weet je zeker dat je bij een goede webshop bestelt die voor honderd procent te vertrouwen is. Dat is altijd een geruststelling. Ik heb hier inmiddels meerdere keren besteld en elke keer was het helemaal in orde. Je kunt rekenen op de beste service, als er iets is of als je een vraag hebt kun je altijd contact opnemen. En weet je echt niet wat je moet kiezen? Dan kun je altijd voor de cadeaubon gaan…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn