Wie er vaker op uit is geweest met de caravan, die zal zonder enige twijfel weten wat een dissel is en wat een disselhoes is. Want een disselhoes is een onmisbaar iets. Of dat nu is voor een;

  • Caravan
  • Vouwwagen
  • Paardentrailer

Wanneer je met de caravan op reis bent en ergens gaat kamperen, maar dus ook als je met de vouwwagen of met een paardentrailer op pad gaat, is een disselhoes iets wat je eigenlijk zou moeten bezitten. De dissel is het onderdeel van de trailer of caravan die de verbindende factor is met de auto. Wanneer je de trailer of caravan ergens neerzet, is het dus belangrijk dat dit deel goed droog blijft en dat er geen vuil bij kan komen. Als de dissel vuil wordt is er een kans dat het aankoppelen aan de auto niet zonder problemen gaat. Het kan zo zijn dat de verlichting niet werkt in dat geval, iets wat je niet kunt gebruiken als je een lange rit moet maken met een caravan of met een volle paardentrailer. Een disselhoes is dus een onmisbaar iets en een goede investering die ervoor zorgt dat je dissel zo lang mogelijk meegaat. Of eigenlijk zorgt deze investering ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over de leeftijd van je aanhanger, caravan of trailer. De disselhoes zorgt dat je bedrading goed beschermd is, waardoor het als een compleet pakket langer meegaat.

De disselhoes, onmisbare bescherming

Wanneer je op zoek bent naar een disselhoes maar niet weet waar je moet zoeken, dan kan je eenvoudig bij Kifra terecht! Je kunt zowel naar de winkel in Enschede al online bestellen; kifra.nl. Eenvoudig snel en voordelig, wat wil je nog meer? Mooi weer om te kamperen wellicht? Bij mooi weer zou je denken dat je geen disselhoes nodig hebt, maar niets is minder waar. Wanneer je bijvoorbeeld aan zee gaat kamperen, kan de zoute zeelucht je dissel ook aantasten. Dus welk weer het ook is, een disselhoes aanbrengen is een goed idee. Omdat ze eenvoudig aan te brengen zijn en net zo eenvoudig weer te verwijderen zijn, is het een klein ongemak. Een klein ongemak, waarmee je groter ongemak kunt voorkomen. Want niets is zo vervelend dan niet kunnen vertrekken omdat je remlichten het niet meer doen door contacten die niet meer goed werken. Neem daar nog bij mee dat een disselhoes in aanschaf geen grote uitgave is, je zal deze al voor minder dan € 10,- kunnen krijgen en bij Kifra zelfs al vanaf € 6,99. Dat is ook geen reden om er geen aan te schaffen. Als je geen tijd hebt om naar de winkel toe te gaan, kan je ook eenvoudig online een bestelling plaatsen. Als je bij Kifra in het assortiment gaat kijken, kan je wellicht nog wel meer spullen vinden die je kunt gebruiken. Of het nu om kleding gaat die handig is bij het kamperen of een tent zelf. Je kunt het er allemaal vinden. Een winkel met een groots aanbod! Als het aanbod eerst wilt verkennen, kan je dus gewoon naar de winkel toe gaan.

Ik ga kamperen en neem mee

Wie gaat kamperen zal een goed humeur mee moeten nemen. Want ook bij minder mooi weer zit je vast aan je caravan en voortent. Als je je hoes op orde hebt, hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken over het weer terug naar huis gaan. Bij zowel zon als regen is je dissel beschermd. Dan kan je onbezorgd genieten van je vakantie, het rondrijden met je paardentrailer of met je aanhanger. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn