Heel vele mensen zouden graag iets aan hun rimpels of littekens doen, of dat nu op hun voorhoofd is, op hun wangen of bij de ogen is. Maar vaak betekent dat dat je een behandeling moet nemen waar bijvoorbeeld een naald of mes aan te pas komt. Als je dat absoluut niet wilt is plexr misschien een heel goed alternatief. Bij de Praktijk voor Injectables kun je naast injectables met onder andere botox ook terecht voor een behandeling met plexr. Dus als je meer wilt weten over deze innovatieve manier van rimpels en littekens bestrijden, dan ga je naar hun website. Daar vertellen ze je alles over wat plexr nu eigenlijk is, waarom het zo goed werkt en natuurlijk hoe het eigenlijk werkt. Want hoe kun je rimpels opvullen zonder naald en hoe kun je littekens op een pijnloze manier verminderen? Dit is allemaal mogelijk met deze nieuwe techniek, die ze al aanbieden bij de Praktijk voor Injectables. En niet zonder resultaat! Ze hebben namelijk al hele mooie resultaten geboekt bij super veel mensen, waarvan je de foto’s op hun website kunt bekijken. Op deze manier krijg je alvast een beetje een indruk van wat je kunt verwachten van deze unieke antirimpel-behandeling bij de Kliniek voor Injectables.

Waarvoor kun je plexr gebruiken?

De plexr-techniek zorgt voor een liftend effect, en in principe kun je het overal toepassen waar je maar wilt. De Praktijk voor Injectables merkt echter dat de meeste mensen deze unieke antirimpel-behandeling gebruiken voor één of meerdere van de volgende gebieden:

  • De hals en het decolleté
  • De bovenste of onderste oogleden
  • De mondhoeken en neuslippenplooi
  • De buitenkant van de handen
  • De wangen en kaaklijn

Dit zijn ook de gebieden waar je met behulp van een plexr behandeling hele mooie resultaten kunt verwachten omdat ze zich goed lenen voor deze techniek. De huid zal zich al direct na de behandeling straktrekken, en die effect houdt jaren aan. het is dus niet zo dat je (bijvoorbeeld na een behandeling met botox) om de zoveel tijd een herhaalbehandeling nodig hebt. Het effect van een plexr behandeling is vooral afhankelijk van hoe snel jouw huid veroudert en hoe snel deze opnieuw gaat hangen, en dus niet van de kwaliteit van de behandeling. Blijf je huid dus te alle tijden goed verzorgen om nieuwe rimpelvorming tegen te gaan.

De risico’s van een plexr behandeling

In principe zijn er geen risico’s verbonden aan een behandeling met plexr bij de PraktijkvoorInjectables.nl. Het is namelijk een volledig veilige manier om rimpels en littekens te bestrijden. Waar je wel rekening mee moet houden is dat je huid direct na de behandeling gezwollen kan zijn en rood kan verkleuren. Dit kan zeker enkele dagen aanhouden. Ook kunnen er wat korstjes ontstaan, die na 7-8 dagen vanzelf verdwijnen als je er goed afblijft. Eventuele hyperpigmentatie kun je behandelen met een speciale crème (tretinoïne/hydrochinon) maar ook deze verdwijnt meestal vanzelf, doorgaans binnen ongeveer 7 à 8 maanden. De risico’s op littekens zijn mimiem tot niet aanwezig. het is namelijk juist de bedoeling dat littekens met deze behandeling verminderen, dus extra littekenvorming behoort natuurlijk niet tot de risico’s.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn