Ik ben eind vorig jaar een bedrijfje gestart en hoewel mijn bedrijf groeiende is, maak ik nog niet veel winst. Ik had vele jaren voor een klein adviesbureau gewerkt en dacht dat het een goede keuze zou zijn om voor mijzelf te beginnen. Ik weet dat veel bedrijven de eerst paar jaar vaak geen winst, of heel weinig winst maken, daarom heb ik nog goede hoop. Om te besparen op mijn opstartkosten besloot ik om tweedehands software te kopen en kon dit zeer voordelig doen. Ik heb de software gekocht bij Softtrader en ben erg tevreden over mijn aankopen bij dit bedrijf. Ik heb bijna zeven jaar gewerkt voor een klein adviesbureau en besloot om zelf een bedrijf te beginnen in deze branch. Ik vond het erg leuk werk en had leuke collega’s, maar vond dat ik niet genoeg verdiende. Mijn salaris was niet zo hoog en ik zag dat mijn baas erg veel geld verdiende aan mijn werk, daarom besloot ik om te vertrekken. Ik wist precies wat er gedaan moest worden, want ik had ondertussen veel ervaring opgedaan. Ik schreef mij in bij de Kvk, huurde een kleine ruimte als kantoor en moest daarnaast ook nog meubels en software kopen. Omdat ik veel opstartkosten had, besloot ik om te zoeken naar tweedehands software. Ik had destijds geen klanten en wist niet hoe snel ik inkomsten zou hebben, daarom wilde ik proberen te besparen op verschillende dingen. Een kantoortje huren kost veel geld, maar is voor mij noodzakelijk, omdat klanten graag langskomen voor advies. Ik wilde daarnaast ook een mooi kantoor hebben met een mooie uitstraling, daarom kon ik niet veel besparen op de meubels. Door het gebruiken van tweedehands software kon ik wel veel geld besparen en daarom besloot ik om op zoek te gaan naar een bedrijf die de software kon leveren.

Gemakkelijk tweedehands software aanschaffen

Ik had een aantal bedrijven gevonden die tweedehands software konden leveren, maar besloot om dit af te nemen bij Softtrader. Dit bedrijf kon mij duidelijk maken waarom gebruikte software volledig legaal is en dat de software dezelfde functionaliteiten heeft als nieuwe software. Softtrader had licenties voor verschillende programma’s waar ik naar zocht en kwam snel terug met een offerte. De tweedehands software bij dit bedrijf was zeer voordelig en ik kon veel geld besparen vergelijken met nieuwe licenties. Na de aanschaf kreeg ik een orderbevestiging en factuur opgestuurd en kon ik de software gebruiken.

Ik kan de software ook updaten

Ik gebruik de tweedehands software nu bijna een jaar en ben erg blij met mijn keuze. De software werkt perfect en ik heb nooit problemen. Als er een nieuwe update is voor de software, dan kan ik die ook direct gebruiken en dit zonder problemen. Voor mij werkt tweedehands software net zo goed als nieuwe software en ik ben blij dat ik het aangeschaft heb. Voor het kopen van gebruikte software raad ik Softtrader aan.

  • Gebruikte software werkt net zo goed als nieuwe software
  • Bij softtrader kon ik gemakkelijk en goedkoop de software kopen
  • Gebruikte software is volledig legaal
  • Het is ook mogelijk om de software te updaten    
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn