Een overschot aan bedrijfsafval kan nadelen hebben voor uw bedrijf. Het hoort echter wel bij een goede bedrijfsvoering. Om een ophoping of nare geurtjes tegen te gaan, is er nu een perscontainer. Met de perscontainer zorgt u er niet alleen voor dat er geen afval opgehoopt staat en dat er stankoverlast komt, maar wordt het ook nog op afgesproken momenten opgehaald. De perscontainer zorgt er daarnaast voor dat al het afval samen geperst wordt, waardoor al uw afval minder ruimte in beslag neemt. U kunt dus veel meer afval kwijt in een perscontainer dan in een gewone afvalbak. Wij van Afvalperscontainer.nl hebben containers in alle soorten en maten om het voor u eenvoudiger te maken om uw bedrijfsafval weg te doen. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen en hoe u de container aan kunt vragen.

Een perscontainer voor iedere sector

Een perscontainer zorgt ervoor dat al uw bedrijfsafval geperst in de container terecht komt. Hierdoor kunt u veel meer afval kwijt dan in een standaard afvalcontainer. De inhoud van de container kan uiteraard aangepast worden op uw benodigdheden. Voor kleine bedrijven is er bijvoorbeeld een container van drie kubieke meter beschikbaar, voor grotere bedrijven is de grootste variant 34 kubieke meter. Daarnaast is de perscontainer groter dan een normale variant container, waarin geen gebruik wordt gemaakt van de perstechniek. Een bijkomend voordeel is dat uw perscontainer niet vaak geleegd hoeft te worden, wat u weer kosten bespaart. Wanneer de maximale inhoud wordt bereikt, stuurt het geavanceerde systeem uit zichzelf een signaal naar ons. Wij zorgen ervoor dat er binnen 24 uur een team langskomt om de container te legen. Vanwege de zeer hoge verdichting hoeft de perscontainer veel minder vaak geleegd te worden dan een reguliere afvalbak, zodat u een hoop kosten bespaart en daarnaast ook nog eens beter is voor het milieu. Er zitten echter wel een aantal voorwaarden aan een perscontainer:

  • De container kan gebruikt worden voor karton en papier
  • Het afval moet samengeperst kunnen worden
  • Glas, metalen en andere harde materialen uit bijvoorbeeld de bouw zijn niet geschikt.

Door bovenstaande voorwaarden worden de containers het meest gebruikt bij kantoren, restaurants, in de verpakkingsindustrie, bij ziekenhuizen en groothandel. Het voordeel is dat u het apparaat eenvoudig zelf kunt bedienen, en daarnaast dus ook uw medewerkers. U kunt namelijk in een registratiesysteem medewerkers toestemming geven om de container te gebruiken. Dit levert weer extra tijd op om u bezig te houden met belangrijkere zaken binnen het bedrijf.

Wij helpen de zakelijke markt verder

Afvalcontainer.nl is uw specialist als het gaat om de afvoer van uw bedrijfsafval. Wij hebben jarenlang ervaring binnen de zakelijke markt, waardoor wij altijd tot een gepaste oplossing kunnen komen voor de afvoer van uw afval. Daarnaast kunnen wij ook uw vertrouwelijke documenten afvoeren. Dit gebeurt met een speciale bus, waar wij al uw vertrouwelijk materiaal ter plekke vernietigen. Doordat wij onze diensten alleen op de zakelijke markt aanbieden, weten wij precies wat er speelt en hoe wij hierop in kunnen spelen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Particulieren kunnen helaas geen container bij ons aanvragen. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen of wat een afvalcontainer voor u zou gaan kosten per maand? Neem dan contact op middels de contactgegevens die vermeld staan op afvalperscontainer. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze medewerkers komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug om u te voorzien van antwoorden en advies.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn