Als u voor de eerste keer zwanger bent, dan kunt u natuurlijk niet wachten met het kopen van spulletjes voor de baby en voor de kinderkamer. Er zijn immers zoveel leuke spulletjes te krijgen. Maar de grote keus vormt voor velen meteen ook een obstakel. Voor welk merk moeten ze kiezen? Baby’s only is een zeer goede keus. Dit is namelijk een echt kwaliteitsmerk, waardoor u er zeker van kunt zijn dat alle artikelen van Baby’s only van de hoogste kwaliteit zijn. U hoeft niet bang te zijn dat er kleine onderdelen aanzitten die uw kindje los zou kunnen krijgen en in de mond zou kunnen stoppen. Ook kunt u er zeker van zijn dat al hun producten lang meegaan. Baby’s only is een echt Nederlands merk en al hun artikelen worden dan ook gewoon hier in Nederland gemaakt. Dit is natuurlijk een pluspunt voor iedereen die de lokale markt graag steunt. Bovendien betekent het dat de artikelen niet hele wereldreizen gemaakt hebben voordat ze bij u in huis belanden. En dat is natuurlijk wel zo fijn voor het milieu. Veel jonge ouders zijn hier erg mee bezig, zij willen immers graag dat de wereld zo goed mogelijk is voor hun kindje. Een goed milieu hoort daar dan natuurlijk bij. Natuurlijk zijn dit niet de enige redenen om voor Baby’s only te kiezen. Hoewel kwaliteit en lokale productie erg belangrijk zijn, is het natuurlijk ook erg belangrijk hoe de artikelen eruit zien. Baby’s only heeft een zeer eigen stijl en het is dus ook sterk afhankelijk van uw eigen smaak en voorkeuren of u de producten van hen mooi vindt. Doordat hun kleurgebruik en stijl op zich wel vrij neutraal is, zal het wel heel veel mensen aanspreken.

Veel keus bij Baby’s only

Wat is nu precies die eigen stijl van Baby’s only, waar worden hun artikelen door gekenmerkt? Het meest opvallende aspect is het feit dat er heel veel van breisels gebruik gemaakt wordt en dat zij graag zachte, comfortabele producten creëren die een warme en aangename uitstraling hebben. Baby’s only maakt zowel spullen voor de babykamer, als voor uw baby zelf. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

  • kleding, zoals slofjes, omslagdoeken, wikkeldekens, sjaals en rompertjes
  • speelgoed, zoals knuffels
  • kruikzakken
  • spuuglapjes
  • dekens en kleden, zoals ledikantdekens, wiegdekens en boxkleden
  • inrichting van de babykamer, als lampenkappen, muziekdozen en decoratieve hangers
  • zonnekappen voor de maxicosi
  • hoezen voor om het aankleedkussen

Naast al deze producten hebben zij nog veel meer te bieden, maar u hebt zo wel een idee gekregen van de ruime keus die zij u te bieden hebben. Zoals gezegd creëert Baby’s only graag een zachte en comfortabele sfeer. Hoe doen zij dit nu precies? In de eerste plaats natuurlijk door het kleurgebruik, het grootste gedeelte van hun collectie is uitgevoerd in zachte en natuurlijke kleuren, zoals verschillende grijstinten, wit, crème, oudroze en zachtblauw. Dit geeft alle spullen een aangename uitstraling. De tweede manier waardoor zij dit doen is door niet teveel gebruik te maken van verschillende prints. Als zij al van een print gebruik maken, dan is dit vaak slechts één groter plaatje op een product. Deze prints komen bovendien overeen met de vormen van hun decoraties en muziekdozen. U kunt dan denken aan ankers, sterren en hartjes. Maar het belangrijkste kenmerk van Baby’s only en de reden waarom alles er zo zacht en comfortabel uitziet, is toch wel het feit dat zij veel gebruik maken van breisels. Natuurlijk zijn bijna alle dekentjes die u bij hen vindt gebreid van mooi garen, maar ook bijna alle kleding. Daarnaast zijn ook veel van de andere producten gebreid of omhult met een breisel. U kunt dan denken aan de muziekdozen, maar ook aan de lampenkappen, de decoratieve hangers en de zonnekappen voor de maxicosi. Door te kiezen voor gebreide producten, zijn de artikelen van Baby’s only gemakkelijk te herkennen en hebben ze een heel eigen uitstraling.

Koop bij Villa Vrolijk

Bent u ook zo nieuwsgierig geworden naar de collectie van Baby’s only? Dan moet u zeker eens een kijkje nemen in de webwinkel van Villa Vrolijk. Zij hebben namelijk de complete collectie van dit merk in hun assortiment. Waar het in sommige webwinkels lastig kan zijn om artikelen goed te bekijken, is dit bij Villa Vrolijk absoluut niet het geval. Zo hebben zij bij alle producten van Baby’s only duidelijke foto’s staan, die bovendien ook nog eens goed vergroot kunnen worden. Zo kunt u vanuit huis goed beoordelen of het wel of niet bij u past. Daarnaast vindt u bij ieder artikel van Baby’s only ook een uitgebreide productinformatie, zoals de maat en de gebruikte materialen. Dit maakt de kans dat u iets te groots of te kleins koopt natuurlijk een heel stuk kleiner. Doordat zij alle producten van Baby’s only op voorraad hebben, krijgt u deze bovendien zeer snel na uw bestelling in huis, u hoeft er niet weken op te wachten. Natuurlijk kunt u bij Villa Vrolijk terecht voor meer dan alleen maar Baby’s only, zij hebben ook veel andere merken die gespecialiseerd zijn in babykleding en spulletjes voor de babykamer. Alle opties kunt u natuurlijk online in hun webwinkel bekijken. Houdt u graag eerst iets vast voordat u iets koopt, wilt u het graag in het echt zien, het voelen en goed bekijken? Dan kunt u van maandag tot donderdag terecht in hun showroom in Veenwouden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn