Als je een huisdier hebt of meerdere huisdieren, dan wil je natuurlijk het allerbeste voor je dier of dieren. Daarom doe je er goed aan om naar een grote dierenwinkel te gaan, want daar vind je in de meeste gevallen alles wat je nodig hebt. Daarnaast vind je er ook meerdere artikelen, zodat je altijd het artikel kunt kopen van de beste kwaliteit of het artikel waar je huisdier het meest blij van wordt. Een kleine dierenwinkel heeft natuurlijk ook van alles, maar door het gebrek aan ruimte moeten er keuzes worden gemaakt. Daardoor vind je niet altijd alle artikelen die jij nodig hebt in een kleine dierenwinkel. Daarnaast is het zo dat er bijvoorbeeld dierenvoer wordt verkocht van 2 of drie merken terwijl je in een grote dierenwinkel dierenvoer vindt van 20 verschillende merken. Mocht je toevallig het merk nodig hebben dat zich in het assortiment van de kleine dierenwinkel bevindt, dan is het geen probleem. Maar anders is het wel fijn als je naar een grote dierenwinkel kunt gaan. Daarnaast heb je ook het probleem dat je soms niet eens weet dat je nog veel meer opties hebt. Als je immers gewoon altijd naar de kleine dierenwinkel gaat bij jou in de buurt, dan weet je niet beter. Je koopt het eten dat je daar vindt, je koopt de speeltjes, de krappaal, en wat allemaal niet meer. Als je vervolgens toevallig eens naar een grote dierenwinkel gaat, dan merk je opeens dat je veel meer opties hebt en dat je nog vele andere dingen kunt kopen voor je huisdier. En niet alleen andere dingen, maar ook dezelfde dingen maar dan beter, groter of leuker. Hetzelfde zie je ook met supermarkten. Deze vind je ook in kleine en grote formaten. Je hebt ze zelfs in XL formaten. Als je altijd naar de lokale supermarkt gaat, dan vind je daar wellicht alles wat je nodig hebt. Maar als je daarna opeens in een XL formaat supermarkt terecht komt, dan besef je pas hoe weinig je eigenlijk kunt kopen in je eigen vertrouwde kleine supermarkt. Je komt producten en artikelen tegen die je nog nooit eerder hebt gezien. Opeens kun je niet kiezen uit 100 biersoorten, maar 1000. Voor iemand die graag zijn of haar horizon verbreedt is het dus zeker een fijn idee dat er grotere supermarkten bestaan. En ook dieren mogen natuurlijk verwend worden en daarom ga je naar een grote dierenwinkel.

Waar vind ik een grote dierenwinkel?

Mocht je in de buurt van Dordrecht wonen, dan kun je terecht bij Fitty. Dit is een grote dierenwinkel waar je kunt profiteren van een uitgebreid assortiment en ruime parkeergelegenheid. Je kunt er dus gemakkelijk even met de auto naar toe rijden. Los van alle bovengenoemde voordelen is het voor een dierenliefhebber ook gewoon heel fijn om even in zo’n grote dierenwinkel rond te neuzen. Het is als een soort dierentuin. Je kunt ook verschillende kleine dieren bekijken en deze kun je eventueel ook mee naar huis nemen mocht je bijvoorbeeld een leuke hamster willen hebben. Dus om die reden alleen al is het de moeite waard om deze dierenwinkel te bezoeken. Kom dus snel naar Fitty en kijk je ogen uit.

Wat kan ik kopen bij Fitty?

Je kunt bij Fitty terecht voor van alles en nog wat voor:

  • Hond
  • Kat
  • Fret

Daarnaast vind je er van alles voor je goudvis of andere vissen en je kunt uiteraard altijd een medewerker vragen om het nodige advies voor jouw huisdier. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn