Afval is één van de ergernissen op de werkvloer. Te kleine containers of bakken zorgen voor rondslingerend afval en meer chaos op de werkvloer. Aangezien elk bedrijf en elke organisatie wel te maken krijgt met afval, bieden wij van bedrijfsafval.nl de voordeligste afvalcontainers aan om te huren. Ze zijn leverbaar voor diverse afvalstromen en in uw gewenste inhoudsmaat. Wij van bedrijfsafval verhuren al jaren afvalcontainers, zodat u altijd netjes en hygiënisch uw afval kunt inzamelen. Huur vandaag nog uw afvalcontainers bij bedrijfsafval.nl! Dit doet u eenvoudig online via onze website. Wij staan voor uw afval klaar.

Afvalcontainers huren

bedrijfsafval.nl biedt u een uitgebreid aanbod afvalcontainers aan. Twijfelt u nog welke container geschikt is voor uw bedrijf of over het aantal containers? Dan helpen wij u graag verder. Al onze afvalcontainers zijn goed afsluitbaar, zodat u geen last heeft van die nare geuren of ongedierte. Wij hebben compacte kleine afvalcontainers van 240 L en hele grote varianten beschikbaar van maar liefst 5000 L! Een juiste maat en ledigingsfrequentie is daarbij belangrijk. Zodra de afvalcontainer die u van ons huurt vol zit, komen wij deze legen voor u. Dit geeft u ons eenvoudig door. Of u nu structureel een afvalcontainer nodig hebt of voor een tijdelijk project. Wij bieden flexibele contracten aan, zodat er altijd een passende afvalcontainer te huur is.

‘Wij zijn zeer tevreden over de service en mogelijkheden van bedrijfsafval.nl. Met ons kleine bedrijfje in Groningen hebben wij veel producten die wekelijks uitgepakt dienen te worden. Het is een knus winkeltje met allerlei leuke hebbedingetjes van over de hele wereld. Achter in het magazijn hoopt zich regelmatig veel karton en plastic op. Onze eigen kliko zat telkens weer vol en toen we begonnen te struikelen over het afval wat overal rondslingerde, werd het hoog nodig tijd dat er een grotere afvalcontainer zou komen. Wij hebben gekozen voor bedrijfsafval.nl vanwege de betaalbare prijzen. Ze hebben ons prima geadviseerd over de containers. Wij zijn erg blij dat ons magazijn nu een stuk georganiseerder is. Het gescheiden inzamelen van afval was daarbij nog niet eerder zo eenvoudig bij ons. Wij zijn er zeker blij mee!’. Review A. Keylak

Gescheiden afval inzamelen

bedrijfsafval.nl heeft voor diverse soorten afval, afvalcontainers te huur, zodat u gescheiden het afval kunt inzamelen. Voor de volgende afvalstromen kunnen wij u een container leveren: restafval, papier, vertrouwelijke documenten, glas, swillafval en plasticafval. Het scheiden van afval is niet alleen veel beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee! De gehuurde afvalcontainers worden namelijk niet alleen voor de scherpste prijs aangeboden, maar met het gescheiden inzamelen van afval, voorkomt u ook snel vol zittende containers. Alles in één afvalcontainer zorgt namelijk voor een hoge ledigingsfrequentie en dat kan behoorlijk in de kosten lopen. Daarbij komen er veel schadelijke stoffen vrij bij de verwerking en gaan recyclebare materialen verloren. Kies daarom voor milieubewust ondernemen en huur uw afvalcontainers bij bedrijfsafval.nl! Daarbij houden wij van duidelijkheid en weet u vooraf altijd wat het u gaat kosten. Wij gaan voor betaalbare afvaloplossingen voor alle ondernemingen in Nederland!

Voordelen afvalcontainers huren bij bedrijfsafval.nl:

  • Betaalbare afvalcontainers om te huren
  • Flexibele contracten
  • Goede klantenservice voor advies en vragen
  • Milieubewust ondernemen
  • Passende ledigingsfrequentie
  • Uitgebreide mogelijkheden
  • Verschillende maten beschikbaar
  • Voor diverse soorten afval
Wilt u een afvalcontainer huren en verzekerd zijn van de ideale afvaloplossing binnen uw bedrijf of organisatie? Bekijk dan onze website: bedrijfsafval of neem gelijk contact op om uw afvalcontainers te bestellen of vragen te stellen. Wij horen graag wat uw afvalwensen zijn.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn