Administratie uitbesteden voor stukadoor bedrijfVorig jaar ben ik voor mezelf begonnen als zpp’er. Ik werkte jarenlang voor een baas in de bouw als stukadoor, maar besloot dat ik dat niet meer wilde. Ik vond het leuk werk en het was vaak gezellig met de collega’s, maar ik vond dat ik niet genoeg overhield aan het werk dat ik deed. Na jaren als stukadoor gewerkt te hebben, had ik het idee dat ik alles wel wist. Ik wilde niet iets anders doen, maar ik wilde mijn eigen bedrijfje starten. Als je als stukadoor een eigen bedrijfje hebt en je werkt hard, dan kan je goed verdienen. Ik vroeg aan een aantal kennissen die ook voor zichzelf waren begonnen in de bouw, met wat voor dingen ik rekening moest houden. Ze zeiden allemaal dat in het begin, het lastig kan zijn om nieuwe klanten te krijgen. Een goede relatie met andere bouwvakkers is dan handig. Die spelen je werk toe, wanneer zij te veel werk hebben, of extra hulp nodig hebben. Daarnaast vertelde bijna iedereen me dat de administratie uitbesteden verstandig is. Op die manier kan jij je richten op het werk waar je goed in bent, maar weet je zeker dat de administratie in orde is. Toen ik voor een baas werkte, was de administratie ook belangrijk, maar hoefde ik niet zoveel te doen. Ik hoefde alleen mijn uren te registreren en de bonnetjes van aankopen te bewaren en die naar mijn baas te sturen. Misschien laat mijn oude baas ook de administratie uitbesteden en hoeft hij er weinig voor te doen. Maar nu ik de verantwoordelijk zelf zou krijgen, was ik van plan om het door een administratiekantoor te laten doen.             

De administratie uitbesteden bespaart meer dan veel tijd

Een kennis vertelde me dat hij zijn administratie laat doen door actium.nl, hij dacht dat ze ook mij konden helpen. Laat je aan hun de administratie uitbesteden, dan kunnen ze de boekhouding verzorgen, jaarrekeningen opstellen en belastingaangiftes doen. Als ik in de toekomst mensen wil aannemen, dan kunnen ze ook helpen met de salaris administratie. Dit was precies waar ik naar op zoek was en ik nam contract op met Actium. Ik maakte een afspraak met ze en vertelde ze waar ik graag hulp bij wil en waarom ik mijn administratie wil uitbesteden. Dit zou geen probleem voor ze zijn, ze helpen namelijk veel vergelijkbare bedrijfjes, maar ook grotere bedrijven en weten precies wat ze moeten doen. De administratie uitbesteden aan Actium zou mij niet alleen veel tijd besparen, maar ook zekerheid bieden en mogelijk belastingvoordelen. Ze verzekerden me dat bij Actium alleen echte professionals werken met veel kennis en ervaring. Ik kreeg een goed gevoel na het gesprek en dacht dat de administratie uitbesteden aan Actium een goed idee was. 

Actium helpt mij erg goed

Ik laat nu bijna een jaar mijn administratie uitbesteden aan Actium en ben erg blij met hun diensten. Ze zorgen ervoor dat de administratie weinig werk voor me is, maar dat toch alles goed is geregeld. Mijn contactpersoon is altijd beschikbaar voor vragen en helpt mij altijd erg goed en op een duidelijke manier. Mijn financiën zijn overzichtelijk en ik weet precies hoe alles ervoor staat. Ik heb het gevoel dat ze erg kundig zijn en dat mijn administratie goed geregeld is.

Wil je de administratie uitbesteden dan is Actium een goede keuze.

  • De administratie aan hun uitbesteden bespaart je veel tijd
  • Er wordt goed en duidelijk gecommuniceerd
  • Ze hebben veel kennis en ervaring
  • Ze kunnen helpen met de boekhouding, jaarrekening, belastingaangiftes en de salaris administratie
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn