Zoekt u een vacature als advocaat?T&P Legal bemiddelt in heel Nederland op vrijwel alle rechtsgebieden en niveaus. Wisselend van junior, medior en senior legal counsel en compliance posities tot Head of Legal, Director en General Counsel posities. Ze helpen jou dus graag als jij een advocaat bent op zoek naar een vacature. Kijk direct op tplegal en misschien staat de perfecte vacature er al tussen.

De geschikte vacature voor jou als advocaat

Inmiddels ben je al een aantal jaar actief als jurist. Je hebt waardevolle ervaringen opgedaan als professional en bent niet ontevreden over je huidige functie. Toch lijkt er gevoelsmatig iets te missen. Ten diepste wens je dat je werk je meer zou uitdagen. Zodat je op persoonlijk vlak volop in ontwikkeling blijft en werkzaamheden je meer voldoening geven. Je houdt juridische vacatures daarom met een schuin oog in de gaten. Op zoek naar die ene droombaan die de volgende stap vormt in jouw evolutie als professional. Maar wat blijkt? De zo vurig gewenste droomfunctie komt maar niet voorbij. Of je nu aan de slag wilt als advocaat of bedrijfsjurist; het vinden van de werkgever die bij jou past is niet vanzelfsprekend. Dan is het de moeite waard om een andere benadering te overwegen. Een aanpak waarbij jij je nieuwe werkgever niet vindt, maar erdoor gevonden wordt. Dat dit goed mogelijk is, bewijzen ze bij T&P Legal. Zij zijn al 10 jaar actief als niche bemiddelaar voor ervaren advocaten en juristen en hebben talloze ambitieuze professionals zoals jij geholpen aan de gewenste vervolgstap in hun carrière. De markt kennen zij aantoonbaar als geen ander. Maar – misschien nog wel belangrijker – de markt weet hen ook goed te vinden. En zo kan het dat jij na een jarenlange vruchteloze zoektocht op vacaturesites ineens door T&P Legal gebeld wordt met een droomaanbod. Zoek dus niet zelf naar een vacature als advocaat, laat T&P Legal je helpen. Hun interim vacatures plaatsen wij meestal niet online. In plaats daarvan hebben ze een lopend bestand aan professionele advocaten en juristen waarvan ze weten dat zij interim opdrachten tot een succes maken. Door 10 jaar ervaring weten ze inmiddels dat dit de beste manier is om een opdrachtgever binnen de kortst mogelijke tijd een interim jurist te leveren die past bij zijn bedrijf. Wil je liever voor langere tijd bij een organisatie aan de slag? Ook dan vind je via T&P Legal de geschikte vacature als advocaat. Ze selecteren jou als legal professional niet alleen op basis van je kennis en ervaring. Ze kijken verder dan je CV en zijn benieuwd naar jouw drijfveren en persoonlijkheid. Jouw perspectief en potentieel als jurist vormen het uitgangspunt bij hun proces van werving en selectie. Dit is precies de werkwijze die veel van hun opdrachtgevers waarderen. Ze putten voor een vacature als advocaat uit een breed netwerk van latent zoekende advocaten en vinden zo in korte tijd de ideale match. Ben jij die ambitieuze advocaat op zoek naar een vacature die graag de volgende stap zet in zijn loopbaan? Neem dan contact op met T&P Legal.

T&P Legal

T&P Legal is na 10 jaar ervaring inmiddels een erkend bedrijf op het gebied van juridische vacatures en als advocaat moet je dan ook zeker niet twijfelen om contact met ze op te nemen. Een geschikte vacature vinden als advocaat is tenslotte niet altijd makkelijk. Bij T&P Legal werken ze onder andere voor:

  • Shell
  • Arag
  • Canon
  • ICS
  • ING
  • Lexence
  • Mammoet
  • SGG
  • Eneco

Zoals je ziet werken ze voor erg grote bedrijven. Dit is niet zomaar. Ze voorzien de beste advocaten van de beste banen, en vinden voor elke advocaat of bedrijfsjurist een perfect passende vacature.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn