Ons bedrijf heeft onlangs een nieuwe voorraadruimte laten bouwen. Wij hebben namelijk veel behoefte aan meer opslag en daarom hebben wij besloten om de huidige ruimte waarin wij altijd al onze producten opslaan te verdubbelen. Dat was een forse verbouwing en daarom hebben wij gekeken wat wij konden doen om te zorgen dat dit zo soepel mogelijk zou verlopen. Wij wilden eerst de verkoop gewoon door laten gaan, maar wij hebben gemerkt dat het beter zou zijn wanneer wij de loods geheel leeg zouden halen, zouden verdubbelen en dan alles weer terug zouden plaatsen. Wij moesten daarom op zoek naar een opslagruimte in Dordrecht waar wij onze spullen even kwijt zouden kunnen. Wij hebben toen gekeken of wij ergens een goede opslagruimte in Dordrecht konden vinden. Het zou voor ons namelijk fijn zijn wanneer wij een goede opslagruimte in Dordrecht konden vinden want dan zouden wij niet lang hoeven te rijden om te zorgen dat onze spullen in de opslagruimte in Dordrecht terecht zouden komen. Wij zijn daarom even op het web gaan kijken of wij ergens een opslagruimte in Dordrecht konden vinden en wij hebben toen al heel snel de site van Easybox.nl gevonden. Deze site bood heel veel mogelijkheden voor mensen die een opslagruimte in Dordrecht willen huren. Het is namelijk zo dat deze site tal van opties biedt en wij hebben daarom meteen even contact met deze mensen opgenomen om te horen of zij nog een opslagruimte in Dordrecht beschikbaar hadden die groot genoeg was voor al onze spullen. Wij hebben toen gemerkt dat zij ons heel goed konden helpen en dat zij er alles aan deden om te zorgen dat wij snel gebruik konden gaan maken van de opslagruimte in Dordrecht. Wij zijn daarom blij dat wij deze mensen benaderd hebben want wij hadden een goede opslagruimte in Dordrecht nodig en die vonden wij via de site van Easybox.nl. 

Deze opslagruimte in Dordrecht overtrof onze verwachtingen 

Wij hebben gemerkt dat wanneer je een opslagruimte in Dordrecht huurt via Easybox.nl, je er zeker van kunt zijn dat je een Zoekt u een goede opslagruimte in Dordrecht?heel goede deal sluit. Deze mensen weten als geen ander wat je wilt als je je spullen veilig en goed wilt opslaan. Wij zijn daarom ook blij dat wij onze spullen in deze opslagruimte in Dordrecht hebben kunnen stallen want hier stonden ze veilig en droog. Wij zijn goed uit de brand gered door deze mensen en wij zouden Easybox.nl daarom ook aan iedereen willen aanraden die ook een opslagruimte in Dordrecht zoekt. 

Wilt u ook een ruimte reserveren?                                  

Als u ook graag een ruimte wilt reserveren, dan kunt u altijd even:

  •  Naar de site van Easybox.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden aangeboden krijgt
  • Een ruimte huren wanneer u graag snel uw spullen wilt komen brengen 

Wij zijn blij dat wij hier een goede box konden huren en wij waren ook zeer te spreken over de lage tarieven van dit bedrijf. Wij raden dit bedrijf daarom ook sterk aan.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn