Wij hebben een aantal jaar geleden een webwinkel opgericht en wij hebben sindsdien duizenden problemen ervaren met deze site. Wij hebben destijds namelijk gekozen om een budget site te laten maken omdat wij het moesten rooien met bijzonder weinig geld. Dat heeft ertoe geleid dat wij een site hebben laten maken die gewoon heel slecht was en wij hebben daarom dit jaar besloten om de boel grondig te gaan verbeteren. Wij hebben toen gekeken wat wij nodig hadden om een mooi product te kunnen maken en wij hebben toen gezien dat wij vooral moesten kijken naar goede webshop software. Wanneer je namelijk met goede webshop software gaat werken, kun je een heel goede site bouwen. Wij hebben daarom gekeken waar wij goede webshop software konden vinden en wij hebben toen allerlei aanbieders met elkaar vergeleken. Uiteindelijk kwam uit deze grondige test, dat wij het beste met de mensen van novulo.com konden gaan werken wanneer wij goede webshop software wilden hebben. Wij hebben namelijk gezien dat de webshop software van dit bedrijf overal zeer goed uit de verf kwam wanneer het getest werd. Wij wilden daarom graag weten of wij ook met deze webshop software konden gaan werken en wij hebben daarom even contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf. Wij hadden namelijk een hele waslijst aan vragen weten samen te stellen en wij wilden deze vragen graag aan hen voorleggen. Wij hebben toen gemerkt dat de service van dit bedrijf heel goed is want wij kregen een specialist aan de lijn die ons heel goed kon vertellen wat de mogelijkheden waren van deze webshop software. Hoe meer wij toen over deze webshop software te horen kregen, hoe enthousiaster wij werden. Het was voor ons dan ook al heel snel duidelijk dat wij met deze webshop software heel veel problemen konden oplossen. Wij hebben daarom besloten dat het voor ons de beste optie zou zijn om zo snel mogelijk over te stappen op de software die dit bedrijf ons kon bieden. 

Deze webshop software zorgt voor rust binnen ons bedrijf 

Wij hebben de webshop software van novulo.com nu een tijdje in gebruik en ik kan u zeggen dat wij dit heel veel eerder hadden moeten doen. Wij merken namelijk dat wij veel minder werk hebben van onze site en wij merken ook dat wij meer bestellingen binnen krijgen omdat onze site veel beter werkt. Wij zijn daarom uiterst tevreden over de webshop software van dit bedrijf en ik kan u daarom ook aanraden om een keer naar novulo.com te surfen wanneer u aan uw webwinkel wilt werken. 

Bekijk de voordelen ook een keer                                    

Wij zijn blij dat wij de overstap gemaakt hebben want hierdoor hebben wij onze site naar een hoger plan weten te tillen. Wij krijgen meer bestellingen binnen en wij hebben meer overzicht over de gang van zaken. Kortom:

  • Wij zijn heel blij met deze overstap
  • Wij zijn heel goed door novulo.com geholpen 
  • Wij krijgen meer bestellingen binnen via onze site 

Kijk dus voor meer informatie ook nog even op de site van novulo.com. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn