Sinds kort is het voor ons verplicht om iedere plant die wij telen, een plantenpaspoort mee te geven. Dat betekent dat wij heel veel meer werk moeten doen omdat wij voor iedere afzonderlijke plant in ons aanbod een plantenpaspoort moeten. maken. Wij hebben gemerkt dat het niet eenvoudig is om te zorgen dat je dit een beetje snel kunt doen. Wij hebben daarom onderzocht hoe wij een goed plantenpaspoort konden maken dat aan de eisen. van de overheid voldeed. Je. wilt namelijk niet riskeren dat je Wilt u snel een plantenpaspoort kunnen maken?iets maakt wat niet door de keuring komt want dat kan je heel veel geld kosten.  Wij hebben daarom. goed onderzoek gedaan en wij hebben toen gezien dat wanneer wij een goed plantenpaspoort wilden maken, wij moesten zorgen dat wij een goede labelprinter. konden kopen. Een goede printer zorgt er namelijk voor dat je in een handomdraai een goede plantenpaspoort kunt laten maken en wij hebben daarom even gekeken wat de mogelijkheden waren om een goede deal te sluiten.  Wij hebben toen gemerkt dat wij het beste even op het internet konden gaan kijken want hier kregen wij veruit de meeste mogelijkheden te zien. Ook kun je hier heel goed de ene printer voor je plantenpaspoort vergelijken met de andere waardoor je snel kunt zien of je ergens een mooi voordeel kunt pakken. Wij hebben toen allerlei sites bekeken, maar veruit de meest interessante opties vonden wij op de site van Grafilabel.nl. Deze site heeft heel interessante mogelijkheden voor mensen die iets willen printen. Wij hebben gemerkt dat deze mensen er alles aan doen om te zorgen dat je goederen van hoge kwaliteit bij hen kunt inslaan en het was voor ons dan ook een feestje om op deze site te kijken wat wij hier zouden kunnen kopen. Wij hebben gemerkt dat wij hier voor een heel goede prijs zaken konden doen en wij wilden hier dan ook graag een bestelling plaatsen. Wij hebben namelijk gezien dat er zelfs op de site aandacht werd geschonken aan het maken van een plantenpaspoort. Dat moest een teken van boven zijn en wij wisten daarom ook meteen dat wij op deze site goed zaten. 

Wij kunnen nu eenvoudig een plantenpaspoort maken

Wij hebben gemerkt dat wanneer je op deze site gaat kijken, je zeker kunt zijn dat je alles kunt vinden wat. je nodig hebt om snel een goed plantenpaspoort te maken. Wij hebben hier dan ook een bestelling geplaatst en wij hebben nu bijna geen werk meer van het maken van een plantenpaspoort. Wij zijn daarom zeer tevreden over onze aankoop en wilden daarom anderen ook over deze site vertellen. 

Wilt u ook iets drukken?                     

Als u ook iets wilt gaan doen met labels of andere vormen van klein of grootschalig drukwerk, surf dan een keer:

  • Naar de site van Grafilabel.nl 
  • Bekijk hier wat deze mensen voor u kunnen doen 
  • Plaats hier een bestelling als u voordelig klaar wilt zijn 

Wij zijn tevreden over de kwaliteit van de goederen die wij hier gekocht hebben en wij gaan hier zeker vaker inkopen doen. Lees meer…                      

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn