Ons bedrijf probeert altijd zo goed mogelijk met haar tijd mee te gaan. Dat betekent dat wij er alles aan doen om altijd te zorgen dat onze systemen op tijd vernieuwd worden. Onlangs hebben wij daarom gekeken of wij een nieuw CRM systeem konden vinden omdat wij merkten dat onze oude CRM het niet meer goed deed. Wij hebben namelijk in de loop der jaren heel veel nieuwe klanten weten te werven, maar wij merkten dat ons systeem hier niet heel goed mee om kon gaan. Ik ben daarom gaan kijken voor ons bedrijf of wij ergens een nieuwe en betere CRM konden vinden. Het is voor ons bedrijf namelijk van heel groot belang dat wij met een goede CRM werken omdat wij niet willen dat wij klanten verliezen omdat wij niet goed met hun gegevens omgaan. Wij hebben daarom lang gezocht naar een bedrijf dat ons aan een goede CRM kon helpen en wij hebben toen gemerkt dat wij het beste een keer naar de site van teamleader.nl konden gaan. Deze site heeft heel goede recensies gekregen van mensen die hier een CRM besteld hebben en wij hebben daarom gekeken of wij hier ook goede zaken konden doen. Wij hebben de site met heel veel interesse doorgenomen en het werd ons al snel duidelijk dat wanneer wij voor een goed product gingen, wij het beste hier ons nieuwe CRM systeem konden kopen. De mensen van dit bedrijf hebben er namelijk alles aan gedaan om te zorgen dat je een goede aankoop doet wanneer je hier een CRM systeem koopt. Wij hebben recensies opgezocht over dit bedrijf en haar producten en wij lazen dat iedereen uiterst positief over dit bedrijf was. Dat was voor ons reden genoeg om een keer contact met de mensen van deze site op te nemen om te horen hoe zij ons verder konden helpen. Wij hadden namelijk nog een aantal heel specifieke vragen waar wij graag een antwoord op wilden hebben. Gelukkig waren de mensen van teamleader.nl zo aardig om ons goed en heel nauwkeurig voor te lichten. Dat hebben wij heel erg op prijs gesteld. 

Dit CRM systeem hadden wij eerder moeten hebben 

Wij werken nu al een tijdje met het CRM systeem van dit bedrijf en wij hadden gewild dat wij dit CRM systeem veel eerder hadden gevonden. Het is namelijk zo dat wij nu veel beter ons klantenbestand kunnen beheren en dat levert ons alleen maar meer geld op. Wij zijn daarom heel blij dat wij de mensen van teamleader.nl benaderd hebben om voor ons een goede oplossing te vinden. 

Ons bedrijf is klaar voor de toekomst 

Wij zijn klaar voor de toekomst en dat hadden wij nooit kunnen bereiken wanneer wij niet met de mensen van teamleader.nl in zee waren gegaan. Kortom:

  • Wij hebben hier een goede oplossing voor ons probleem gevonden 
  • Wij zijn blij dat wij dit bedrijf in de arm genomen hebben 
  • Wij raden dit bedrijf aan iedereen aan die klaar wil zijn voor de toekomst 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van teamleader.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn