Er gaat niks boven het ontspannen in uw eigen heerlijke loungebank. Steigerhout is hiervoor het perfecte materiaal. Het hebben van een lounge set in uw tuin wordt steeds populairder. Vele tevreden klanten gingen u al voor. Inmiddels genieten ze allemaal van hun prachtige loungebank. Steigerhout geeft ze de kwaliteit waar ze nog jarenlang van kunnen genieten. Er gaat niks boven het volop genieten in uw eigen loungebank. Steigerhout is niet alleen prachtig, het is ook nog eens zeer duurzaam. Wij maken alles op maat, waardoor u altijd een uniek interieur in uw tuin heeft staan. Ook de behandeling van dit hout is belangrijk. Zo verlengt u de levensduur en houdt u uw meubels als nieuw. U hebt standaard de keuze uit de volgende behandelingen:

  • Nanocoating
  • Naturel beits
  • Blanke lak (mat)
  • White Wash
  • Grey Wash
  • Black Wash
  • Wit dekkend

Welke behandeling het meest geschikt is voor uw loungebank? Steigerhout verdient in ieder geval de beste behandeling. Wij geven u graag advies over de beste behandeling voor uw loungebank. Steigerhout is namelijk ons vakgebied. Meer informatie hierover vindt u uiteraard ook op onze website.

Bij ECO Steigerhout koopt u uw loungebank. Steigerhout heeft namelijk vele voordelen

In deze hectische wereld is het erg belangrijk om even lekker te kunnen ontspannen. Met mooi weer gaat er niks boven het heerlijk buiten zijn. Stelt u zich eens voor: U zit in uw prachtige loungebank. Steigerhout is het hout waar uw prachtige kussens liggen. De lucht is helder blauw en de zon schijnt bijzonder prettig. Uw achtertuin wordt aangenaam verlicht. De vogels fluiten vrolijk en u wilt nu eindelijk eens dat ene boek gaan lezen, dat u al weken wilt lezen. Of: Het is weekend en u wilt uw vrienden uitnodigen voor een heerlijk gesprek. U wilt genieten van het samenzijn, terwijl u in de buitenlucht bent. U drinkt samen een paar drankjes en ’s avonds besluiten jullie buiten te eten. De aangename loungebank maakt dit mogelijk. De warme zomeravonden zijn dan een extra cadeautje, waardoor uw vrienden besluiten om nog even wat langer te blijven. Iedereen geniet volop van uw loungebank. Steigerhout is het materiaal waar u vrienden meer over willen weten. Ziet u het al helemaal voor u? Dit kunnen wij ons goed voorstellen. Het creëren van een fijne plek buiten is een erg goed idee. U wilt natuurlijk niet binnen hoeven te zitten met mooi weer. Het lezen van een goed boek, het samenzijn met vrienden of genieten met uw familie, het is allemaal mogelijk met de loungebank. Steigerhout is niet meer weg te denken uit uw tuin. Wat denkt u bijvoorbeeld van het merk NEVIS? Het is zonder twijfel genieten met deze loungebank. Steigerhout is ook deze bank van gemaakt. Er zijn diverse opties mogelijk bij het kiezen van deze loungebank. Steigerhout heeft vele voordelen. Zoals gezegd is het duurzaam, van uitzonderlijk goede kwaliteit en goed voor het milieu. Wij maken alle meubels van nieuw of gebruikt steigerhout. Kiest u voor NEVIS, dan kunt u kiezen uit diverse maten, kussens en behandeling. Alle afmetingen die u op de site ziet staan, zijn de buitenafmetingen van de loungebank. Steigerhout kan diverse nabehandelingen ondergaan. Zo verlengt u de levensduur van uw nieuwste aankoop en ziet het er zelfs na jaren nog als nieuw uit. Hoe meet u precies de breedte van het zitvlak? Dit is heel gemakkelijk. Om deze breedte uit te kunnen rekenen is het min 40 cm van de maten van de loungebank. Onze loungebanken zijn natuurlijk in het bezit van fijne armleuning, wat het comfort aangenaam maakt. De armleuningen zijn standaard 20 cm breed. Gaat u voor een loungebank van 250 cm, dan is het zitvlak dus 210 cm. Om het zitten extra aangenaam te maken, hebben al onze loungebanken een ruime zitting en een schuine rugleuning. U kunt zo optimaal genieten van uw loungebank. Steigerhout is het materiaal waarin u nog jarenlang met plezier kunt zitten.

Uw favoriete meubel op maat laten maken is natuurlijk ook mogelijk

Wij gaven al aan dat u dit meubel ook op maat kunt laten maken. De standaard maten geven u een indruk, maar het is natuurlijk mogelijk om uw eigen wensen door te voeren. Zo kunt u uw eigen handtekening toevoegen aan de loungebank. Steigerhout heeft alles waar u wilt als tuinmeubel. Er horen natuurlijk bijpassende kussens op de loungebank. Steigerhout is natuurlijk vrij hard, en is het fijn om zo zacht mogelijk te kunnen zitten. Onze ALL-Weather kussensets zijn een echte aanrader! U wilt natuurlijk niet uw kussens bij ieder regenbuitje binnen hoeven te halen. Dit kost alles bij elkaar vrij veel tijd, en u wilt niet constant het weerbericht in de gaten hoeven te houden. Dit is gelukkig niet nodig met onze ALL-weatherkussenset. Zoals de naam al zegt, kan het prima tegen een onverwachte regenbui. Wij kunnen de mooiste kussens leveren voor uw loungebank. Steigerhout is een vrij hard materiaal, maar met onze kussens kunt u genieten als nooit tevoren. Er zijn diverse soorten kussens mogelijk. Niet alleen op het gebied van kleuren en stoffen, maar ook het type kussen. Denk aan bijvoorbeeld strakke rugkussens of plof rugkussens. Ervaar het bijzondere comfort ook! Meer over deze kussens kunt u natuurlijk vinden op onze website. Hier kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn