De medewerkers en oprichters van saleshelden weten hoe lastig het kan zijn om leadgeneratie b2b voor uw bedrijf te genereren en toe te passen. Uiteraard begrijpen de medewerkers van saleshelden ook waarom dit zo lastig kan zijn. Zij zien in dat het genereren van leadgeneratie b2b meer is dan eventjes vlot netwerken met een kop koffie erbij of een ingestudeerd praatje houden op een evenement. Daarom hebben de medewerkers van saleshelden een manier bedacht om u te helpen bij het verkrijgen van een leadgeneratie b2b. Het resultaat van deze hulp zal een aantal kwalitatief hoogwaardige leads, die ook daadwerkelijk kunnen worden opgevolgd. Door de medewerkers van saleshelden bestaat uw leadgeneratie b2b dus niet uit losse eindjes. Nou vraagt u zich uiteraard eerst af waar b2b voor staat? Deze afkorting wordt, onder andere op de website van saleshelden, gebruikt voor business to business. Dus wilt u hulp bij het verkrijgen van deze leadgeneratie b2b? Neem dan snel een kijkje op de website van saleshelden!

Ervaringen met leadgeneratie b2b van saleshelden

Vele ondernemers zijn u al voorgegaan wat betreft het aangaan van een samenwerking met saleshelden voor het opzetten van een fantastische leadgeneratie b2b! Heeft u nog enige twijfels over of de leadgeneratie b2b wel bij u past? Of u wel gaat profiteren van een samenwerking met saleshelden? Neem dan eens een kijkje op de website van saleshelden! Onder het kopje ‘leadgeneratie klanten’ vindt u allerlei voorbeelden van klanten die al een geweldige leadgeneratie b2b hebben opgebouwd met behulp van saleshelden. Uiteindelijk kan een leadgeneratie b2b u helpen om heel erg veel klanten binnen te halen. Als gevolg hiervan zult u uw product of dienst meer verkopen en meer onder de aandacht brengen. Wanneer u besluit een leadgeneratie b2b te beginnen met behulp van saleshelden, dan vindt u elke twee weken een gerichte rapportage met de resultaten en ontwikkelingen van uw leadgeneratie. 

Het proces van saleshelden

De medewerkers van saleshelden hebben al een aantal zeer bekende bedrijven geholpen met behulp van hun leadgeneratie b2b. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Huiskes-Kokkeler Autogroep, de voetbalclub Heracles Almelo, Jobbing, Holland Casino Enschede, Voicedata en WeMa Mobile. Het proces van het verstrekken van een leadgeneratie b2b met behulp van saleshelden werkt als volgt:

  • Kennismaking. Hierbij proberen de medewerkers van saleshelden zoveel mogelijk van uw bedrijf te weten te komen.
  • Intake en inrichting
  • Meet & Greet met de helden welke u persoonlijk gaan helpen bij het genereren van een leadgeneratie b2b
  • Start van de campagne
  • Maken van afspraken
  • Rapportage
  • Evaluatie

Deze zeven bovenstaande stappen verlopen bij saleshelden volgens een zeer persoonlijk en duidelijk proces. Hierbij staan directe en duidelijke terugkoppeling voorop. Heeft u nu nog vragen of onduidelijkheden over de werkwijze van saleshelden? Maak dan gerust een afspraak op de website. Wilt u meer te weten komen over leadgeneratie b2b, maar heeft u geen tijd om langs te komen? Dan vindt u de gegevens voor telefonisch contact of voor contact via de email terug onder het kopje ‘contact’ op de website van saleshelden. Verder kunt u ook het contactformulier op de website invullen. Aarzel niet! De medewerkers van saleshelden.nl helpen u graag.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn