Afgelopen februari was de eerste keer in tientallen jaren dat ik weer eens een vriendin had tijdens Valentijnsdag. Ik heb namelijk heel lang geen relatie gehad en ik meende daarom al bijna dat ik de rest van mijn leven alleen moest doorbrengen en ik was daarom ook zo verrast toen de liefde van mijn leven ineens mijn leven kwam binnenwandelen. Ik kan mij die dag nog als de dag van gisteren herinneren en ik ben daarom zeer blij dat cupido mij dit geluk gegund heeft. Ik wilde daarom Valentijnsdag ook zeker niet overslaan en ik ben gaan kijken of ik een mooi valentijnscadeau voor haar kon vinden. Ik wilde namelijk graag een leuk valentijnscadeau voor haar kopen omdat ik haar graag wilde laten weten dat ik heel blij was dat wij elkaar hadden leren kennen. Ik heb toen gekeken waar ik een mooi valentijnscadeau voor haar kon vinden en ik heb gemerkt dat Valentijnsdag vandaag de dag een dag lijkt te zijn geworden waarop je elkaar de grootst mogelijke rommel moet toeschuiven. Het is onvoorstelbaar wat voor lelijke dingen je in de winkels kunt vinden die door moeten gaan als een valentijnscadeau voor haar. Als ik dergelijke dingen als vrouw zou ontvangen, dan zou ik dat alleen maar als een belediging kunnen opvatten. Vandaar dat ik ben gaan kijken of ik echt iets leuks als valentijnscadeau voor haar kon vinden. Ik wist dat ze op de dag zelf aan het werk was en daarom wilde ik haar graag iets toesturen op haar werk. Ik moest dus een valentijnscadeau voor haar zien te vinden dat door de brievenbus paste. Ik heb toen uitgebreid op het internet gekeken of ik iets moois kon vinden en ik heb toen de site thebrowniebox.nl gevonden. Deze site is heel interessant voor mensen die iets leuks willen kopen voor iemand van wie ze houden. Je kunt hier namelijk een box vol met brownies kopen en toen ik de site zag, wist ik meteen dat ik hier een mooi valentijnscadeau voor haar voor haar zou kunnen vinden. Ik vond dat de prijzen hier uiterst scherp waren en dus wilde ik graag een bestelling plaatsen. Het was handig om te merken dat je hier alvast een bestelling in het voor kon plannen zodat ik niet op de 13e een bestelling hoefde door te geven. 

Dit valentijnscadeau voor haar viel in heel goede aarde

Ik heb dus uiteindelijk via deze site een valentijnscadeau voor haar gekocht en ik heb van haar te horen gekregen dat zij hier zeer tevreden over was. Zij vertelde mij dat zij de brownies heel erg lekker vond en dat ze het ook een heel leuke verrassing vond om op haar werk iets van mij te ontvangen. Ik ben daarom blij dat ik deze site gevonden heb. 

Wilt u ook iemand verrassen? 

Als u ook iemand wilt verrassen, dan kan ik u aanraden om een keer naar thebrowniebox.nl te surfen omdat:

  • u hier heel leuke cadeautjes kunt kopen 
  • de brownies van deze mensen echt heerlijk zijn 
  • de pakketjes eenvoudig door iedere brievenbus kunnen 

Ik ga hier zeker vaker iets bestellen voor iemand die ik wil verrassen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn