Al een tijdje zat mijn broertje thuis niets te doen. Iedereen in de familie ergerde zich eraan, maar niemand durfde er iets van te zeggen, omdat we dachten dat dit niet zou werken. In een weekend waarin ik alleen met mijn broertje was heb ik het gesprek aangeknoopt. Ik vroeg hem of hij zich niet verveelde en of hij niet iets wilde doen. Mijn broertje gaf aan dat hij zich wel degelijk verveelde maar niet precies wist wat hij wilde doen. Na wat door vragen kwamen we samen op het punt dat hij zei dat hij een opleiding als hovenier wel leuk zou vinden. Dit zag ik mijn broertje ook wel doen, hij werkt graag in tuinen en is erg creatief. Ik vroeg hem waarom hij dit niet eerder had gezegd, maar hij dacht dat de juiste opleiding tot hovenier niet zou bestaan. Hier was ik het niet mee eens, ergens moest toch een goede opleiding tot hovenier zijn? Samen zijn we online gaan zoeken naar een opleiding tot hovenier. Er leek in eerste instantie best wat aanbod, maar zodra we verder klikte was het vaak toch niet helemaal wat hij zocht. Tot we op de website terratrainingen.nl kwamen. Hier boden ze wel een opleiding tot hovenier aan en deze leek ook aan te sluiten op de wensen van mijn broertje. Op de website werd aangegeven dat de lessen werden gegeven door specialisten, iets wat mijn broertje erg belangrijk vond. Hij wilde niet zo maar een opleiding tot hovenier, maar hij wilde leuke en boeiende lessen die hem alles zouden leren wat hij graag wilde weten. De website gaf uitgebreide informatie over de verschillende lessen en vakken. We zagen op de website ook dat we een nummer konden bellen als we verdere vragen hadden. Het leek ons een goed idee om dit te doen, zodat mijn broertje alles kon vragen over de opleiding tot hovenier. Zo wist hij op deze manier zeker dat hij een juiste keus zou maken en niet weer snel zou afhaken. Hij wilde zeker weten dat dit de juiste opleiding tot hovenier was.

Een opleiding tot hovenier kies je niet zo maar.

We besloten het telefoon nummer te bellen en kregen een aardige jonge man aan de telefoon. We vroegen hem naar lesduur, naar aantal lessen en naar prijzen van de opleiding tot hovenier. Deze man antwoordde al onze vragen erg geduldig. Ook legde hij heel duidelijk uit wat wel en wat niet mogelijk was in de opleiding tot hovenier. Mijn broertje werd met de minuut enthousiaster, omdat deze opleiding tot hovenier helemaal leek aan te sluiten bij wat hij graag zou willen gaan doen.

Wat een opluchting dat we deze site gevonden hadden!

Dankzij deze website hebben we alle juiste informatie voor de opleiding tot hovenier gevonden en kon mijn broertje een keus maken voor deze opleiding. Kortom:

  • De website was erg overzichtelijk en gaf door middel van een goed menu alle informatie waar we naar op zoek waren.
  • De klantenservice stond ons prima te woord en luisterde uitgebreid naar onze vragen.
  • De klantenservice had veel kennis van de opleiding tot hovenier en kon ons de juiste informatie geven.

Mijn broertje heeft uiteindelijk dankzij deze website voor de opleiding tot hovenier gekozen en heeft het erg naar zijn zin. Wij kunnen deze website dan ook aan iedereen aanraden.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn