Deze tekst zal u aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden uitleggen wat Sikkens Cetol is, waar het voor wordt gebruikt en hoe u eraan kunt komen. Let wel op dat deze tekst bestemd is voor mensen in de schildersbranche, daar Sikkens een grote verfproducent is. Hoort u daar dus niet toe, dan adviseer ik u het lezen te staken. Bent u inderdaad op zoek naar wat meer informatie over Sikkens Cetol? Dan is dit de tekst voor u. De Sikkens Cetol productlijn is wat minder uitgebreid dan die van Rubbol, maar dat maakt een en ander juist wel overzichtelijk. Via Verfshoppen.nl kunt u alle vier producten vinden. Ik zet ze even op een rijtje:

  • HLS Plus;
  • Novatech;
  • TGL Satin Plus;
  • TGX Gloss.

Voor al deze productnamen moet u Sikkens Cetol lezen, dat ik in de opsomming hierboven gemakshalve weg heb gelaten. Ik zal nu vervolgen met een uiteenzetting over elk van deze vier producten afzonderlijk. HLS Plus is een verf die enorm goed verkoopt. Dat komt het geschikt is voor het verfraaien en beschermen van allerlei constructies waar hout in voorkomt. Daarbij gaat het om gevelbetimmering, deuren en kozijnen. U koopt 1 liter al voor € 26,50. U heeft de keuze uit verschillende kleuren. Novatech is bestemd voor zachthouten constructies. Te denken valt aan schuttingen en tuinhuisjes. TGL Satin Plus is het derde product in de serie Sikkens Cetol. Het is een elastische zijdeglanslak. Hier kunt u onder meer hardhouten kozijnen en deuren mee afwerken. Het product beschermt goed tegen UV-straling, ofwel zonlicht. TGX Gloss ten slotte is een erg duurzame hoogglanzende blanke lak. Uniek hieraan is dat deze verf liefst tot 7 jaar meegaat. Hij is dan ook iets duurder dan de andere producten, maar u hoeft er andere kant ook minder vaak wat van te kopen door de grote duurzaamheid.

Wanneer gebruikt men Sikkens Cetol?

Nu we weten wat Sikkens Cetol inhoudt en welke vier producten in deze lijn verschenen zijn, is het zaak de aandacht te richten op gevallen waarin deze verf van pas komt. Zoals uit de vorige, teven eerste paragraaf van deze tekst wel mag blijken is het niet allemaal één pot nat welk product u bestelt. Toch zijn er wat algemene ervaringsregels te geven met voorbeelden van toepassing van de Sikkens Cetol producten. Voorop staat het beschermingskarakter van de verf. Vuil, stoten, krassen en natuurlijk ook (andere) weersomstandigheden hebben vaak een grote invloed op uw verfwerk. Omdat u houten producten, denk aan een tuinhuisje, goed beschermen wilt, is het zaak daarvoor de juiste verf in huis te halen. Als gezegd is dat de Sikkens Cetol verf, geleverd in blik. Deuren, kozijnen, houten meubels (ook tuinmeubels) en zelfs boten zijn beter af met deze producten. Het gaat om een blanke lak die beschermt tegen invloeden van buitenaf. U wilt natuurlijk de beste kwaliteit hebben van uw verfblikken. Daarvoor bent u bij het bedrijf Sikkens aan het juiste adres, te bestellen via Verfshoppen.nl. Hier bespaart u tot liefst 50% ten opzichte van de originele verkoopprijzen. Wij kunnen die korting, die erop neerkomt dat u haast voor inkoopprijzen kunt shoppen, berekenen omdat we zelf grote voorraden inkopen en behouden. Bij ons bent u dus goedkoper uit voor Sikkens Cetol dan bij andere leveranciers. Overigens weten niet alleen schilders en andere ondernemers in deze branche ons te vinden, maar ook particulieren. Zij hebben immers ook wel eens een blikje verf nodig. Bijvoorbeeld als ze de schutting of de tuin in het algemeen wat gaan opknappen. Een nieuw likje verf doet vaak wonderen. Men doet dat ook vaak als men een huis in de verkoop heeft staan, omdat het dan lijkt (en in zekere zin is dat ook zo) dat het huis meer waard is door zijn fraaie uiterlijk.

Ook voor gereedschap naar Verfshoppen.nl

Met de producten van Sikkens Cetol bent u natuurlijk een heel eind op weg, maar u bent er nog niet zo ver mee dat u gelijk aan de slag kunt. Daarvoor is immers allerlei gereedschap nodig. De Sikkens Cetol verven komen vaak het beste tot hun recht in combinatie met onze kwasten, rollers, tape en reinigers. Maar ook voor messen, krabbers en vulmiddelen bent u bij de in het kopje van deze paragraaf genoemde firma aan het goede adres. Zo hoeft u niet wat rond te shoppen bij allerlei andere bedrijven om te krijgen wat u wilt. Nee: wij hebben het allemaal. U bespaart vaak ook extra (verzend)kosten door een grote order in één winkel te doen. Zo ook bij ons. Mocht het u nu allemaal een beetje duizelen na het lezen van deze tekst, dan is dat nog geen reden tot paniek. Wij hebben namelijk een klantenservice die al uw vragen over Sikkens Cetol gelijk kan beantwoorden via de telefoon. En als u liever een mailtje stuurt, kan dat natuurlijk ook. U ontvangt niet zelden gelijk reactie, maar in principe in ieder geval binnen een werkdag. Handiger voor als het u even niet uitkomt te bellen, bijvoorbeeld als u buiten de deur werkt. Kortom: er zijn talrijke redenen uw Sikkens Cetol producten hier te bestellen. De blikken verf die wij leveren zijn nergens anders goedkoper. Mocht dat onverhoopt toch zo zijn, dan betalen wij u het verschil terug. Het moet dan wel gaan om een vaste prijs voor Sikkens Cetol. Wij garanderen namelijk zelf ook de laagste, vaste prijs te hebben. Twijfel dus niet langer en neem vandaag contact met ons op, of bestel gelijk!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn