De kosten van een kinderdagverblijf blijven ieder jaar maar stijgen. De kosten zijn zelfs zo hoog, dat een groot gedeelte van jouw inkomen naar het kinderdagverblijf gaat, terwijl je zonder jouw baan de kosten voor het kinderdagverblijf niet eens hoeft te maken. En daar komt nog bij dat er vaak tientallen kinderen in een groep zitten bij het dagverblijf en maar een of twee begeleiders. Hierdoor is er weinig persoonlijke aandacht voor jouw kind en wordt er niet goed gelet op de individuele ontwikkeling van jouw kind. Een alternatief voor het kinderdagverblijf dat steeds populairder wordt, is het gastouderschap. Door middel van een gastouderbureau kan jij de juiste gastouder voor jouw kindje vinden. Woon jij in Twente of de Achterhoek en wil je graag meer weten over het gastouderschap? Dan kan je terecht bij gastouderbureau Snoesje. Dit gastouderbureau heeft al meer dan tien jaar ervaring en werkt met veel gastouders die allemaal een pedagogische opleiding hebben gevolgd en die zij tevens allemaal persoonlijk kennen en screenen. Hierdoor kan het gastouderbureau jou het beste koppelen aan de gastouder die bij jouw wensen past. Wil je weten waar gastouderbureau Snoesje voor staat? Neem dan een kijkje op hun uitgebreide website: https://www.gastouderbureausnoesje.nl/. Wat zijn de voordelen van het gebruik maken van een gastouderbureau?

  • Breed aanbod gastouders
  • Verschillende prijsklassen
  • Uiteenlopende locaties
  • Persoonlijke aandacht
  • Hoge kwaliteitseisen
  • Goede bemiddeling

Hierdoor zal jij altijd gekoppeld kunnen worden aan een gastouder bij jou in de buurt, die binnen jouw prijsklasse valt en die jouw kind kan ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling, zoals jij dat wilt. Alle bemiddelende medewerkers van gastouderbureau Snoesje hebben een pedagogische achtergrond en kunnen jou daardoor verder helpen dan alleen het koppelen aan een gastouder. Als jij vragen hebt over de opvoeding van jouw kind, of je loopt tegen problemen aan, dan kan je altijd bij de medewerkers van gastouderbureau terecht. De gastouders die verbonden zijn aan het gastouderbureau, volgen daarnaast ook regelmatig cursussen, zodat zij constant tools krijgen aangereikt om nog beter voor jouw kind te zorgen.

Een gastouderbureau voor de juiste bemiddeling tussen jou en de gastouder

De kenmerken van gastouderschap zijn dat het kleinschalig is (maximaal 5 kinderen, waarvan maximaal 2 baby’s), dat het in huiselijke sfeer is van ofwel de gastouder of bij jou thuis en dat er meer persoonlijke aandacht is voor de ontwikkeling van jouw kind. Omdat de persoonlijke benadering zo belangrijk is bij gastouderschap, is het fijn dat er een gastouderbureau is die hierbij kan bemiddelen en jou kan koppelen aan de juiste gastouder. In tegenstelling tot een kinderdagverblijf of crèche, kies je bij een gastouder specifiek voor de persoon die voor jouw kind gaat zorgen. Het verschil met een kinderdagverblijf of een crèche zit hierin dat je niet kiest voor een organisatie die voor jouw kind zorgt met verschillende begeleiders die elkaar afwisselen. Bij gastouderschap heb je een persoon die zijn of haar aandacht aan jouw kind geeft. Hierdoor kan diegene goed bijhouden hoe het met de ontwikkeling van jouw kind gaat en waar hij of zij behoefte aan heeft. Daarnaast is het wetenschappelijk bewezen dat het voor prematuur kinderen gezonder is om naar een gastouder te gaan, omdat er minder kans is op het oplopen van virussen en andere ziektes.

Contact met Snoesje

Wil je graag meer weten over gastouderschap of ben je zwanger en wil je graag alvast opvang voor jouw kind regelen? Dan kan je contact opnemen met Snoesje dit kan zowel telefonisch als via de email of via een contactformulier op de site. Op de site vind je ook een uitgebreide lijst met FAQ.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn