Bent u op zoek naar verpakkingsmaterialen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren verpakkingsmaterialen voor grote bedrijven maar ook voor de kleinere winkels en eenmansbedrijven. Het voordeel van in het groot bestellen is dat u vaak wel een korting krijgt op dergelijke bulkbestellingen. Dat is iets dat u zeker in uw achterhoofd moet houden als u verpakkingsmaterialen komt aanschaffen via onze website. Dat neemt niet weg dat we u nergens toe verplichten. Wij staan voor alles open en vernemen graag uw feedback, uw wensen en uw ideeën. We hebben diverse standaardafmetingen op het gebied van verpakkingsmaterialen maar als uw maat er niet tussen zit, dan kunt u ons dat gerust laten weten en gaan wij voor u aan de slag om dit te fabriceren. Daagt u ons dan ook maar uit want wij weten wel van wanten en wie weet hebben we binnenkort dankzij u nieuwe verpakkingsmaterialen in onze catalogus op kunnen nemen. Verpakkingsmaterialen hoeven helemaal niet duur te zijn. Bij ons zult u zien dat u waar voor uw geld krijgt en u bij ons geen dief van uw eigen portemonnee bent. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Dan hopen we dat u nu naar de website toe komt. U zult ons kunnen vinden als u de volgende naam in typt: contimeta.com. Wij zijn een internationaal bedrijf en leveren dan ook over de hele wereld als u dat zou willen. Niets is ons te gek en wij willen ook graag uw leverancier worden van duurzame verpakkingsmaterialen. Want reken er maar op dat wij rekening houden met het milieu en geen gevaarlijke stoffen gebruiken die op de lange of korte termijn schade berokkenen aan moeder Aarde. Wij vinden dit een belangrijke taak en doen er alles aan om dit te allen tijde te voorkomen.

Wij hebben alle verpakkingsmaterialen voor u op maat

Verpakkingsmaterialen zijn er aldus in allerlei soorten en het is van groot belang dat u weet wat u nodig hebt voor het verpakken van uw producten. Voor bijvoorbeeld levensmiddelen hebt u geheel andere verpakkingsmaterialen nodig dan gevaarlijke stoffen. In dat laatste geval bent u bij ons niet aan het juiste adres omdat hier speciale bedrijven de hoek om komen kijken en we raden aan om hen via Google op te zoeken. U zult zien dat hier veel regeltjes aan verbonden zijn maar dat hoeven we u waarschijnlijk niet uit te leggen als u in die branche opereert. Afijn, u bent wel bij ons aan het juiste adres als u verpakkingsmaterialen wilt aanschaffen voor producten van allerlei afmetingen. We hebben dan ook diverse soorten verpakkingsmaterialen waaronder:

 • omsnoeringsband
 • wikkelfolie
 • topvellen
 • verpakkingstape
 • krimpfolie
 • en bindkoorden

Het is verstandig om meerdere rollen en vellen in een keer aan te schaffen. Niet in de laatste plaats omdat u daardoor kunt besparen omdat we natuurlijk kwantumkorting verschaffen maar ook omdat verpakkingsmaterialen veel worden gebruikt en u er sneller doorheen gaat dan u voor ogen hield. En dan zit u straks zonder voorraad verpakkingsmaterialen dus wees slim en bestel altijd in het groot. Het kan zeer zeker geen kwaad om wat achter de hand te hebben. Hebt u naast verpakkingsmaterialen ook machines nodig om uw leven een stuk aangenamer te maken? Ook dan bent u wederom bij ons aan het goede adres want wij hebben diverse apparaten waarmee de verpakkingsmaterialen kunnen worden gebruikt om uw producten geheel elektronisch in te pakken zonder dat u hier zelf erg veel moeite voor hoeft te doen. Bij dit soort machines kunt u denken aan de volgende apparaten:

 • kunststofband omsnoeringsmachines
 • staalband omsnoeringsmachines
 • palletwikkelaars
 • koordbinders
 • krimphoes
 • en diverse rollerbanen van afwisselende lengtes

U leest het, op het gebied van verpakkingsmaterialen en machines zijn wij van alle markten thuis!

Meer weten? Neem eventjes contact op!

U kunt nu meteen al uw informatie online aanvragen via onze website. Hebt u niet genoeg aan onze site en wilt u van persoonlijk advies worden voorzien? Zit u met prangende vragen en wilt u graag een geheel vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan allemaal door het online formulier vandaag nog in te vullen. Vul uw contactgegevens in en natuurlijk al uw vragen en dan zullen wij alles in het werk stellen om u zo snel mogelijk te beantwoorden met uitvoerige details over onder andere het bestelproces, de kosten en de diverse mogelijkheden van de verschillende soorten verpakkingsmaterialen. Zo kunt u weldra een weloverwogen keuze maken en hopen we dat u met de offerte instemt zodat we uw bestelling kunnen gaan klaarzetten. De machines komen we natuurlijk bij u aansluiten, daar doen we beslist niet moeilijk over. Hebt u liever een van onze medewerkers aan de telefoon? Dan kunt u tijdens kantooruren met onze klantenservice bellen. We hebben hiervoor twee speciale telefoonnummers op de site staan, een voor Nederlandse klanten en een voor onze Belgische geïnteresseerden. Het kan tevens geen kwaad om onze site scherp in de gaten te houden want we hebben vele verpakkingsmaterialen in de aanbieding. Zo kunt u voor nog minder geld goede zaken bij ons komen doen en we raden het dan ook een ieder aan om de site te bookmarken zodat u af en toe eens een kijkje kunt nemen tussen onze kortingen en spetterende acties. Wilt u graag de machines komen testen? Dan kunt u op afspraak langskomen en al onze machines uitproberen. Dat is wel zo handig want dan kunnen we u alles uitleggen over uw beoogde machine. Maak dan ook een afspraak!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn