Ter Huurne is een zeer ervaren partij als het gaat om glastechniek en de verzorging van diverse soorten overkappingen. Wij richten ons niet alleen op Nederland, maar doen ook zaken in Duitsland waar wij serres, veranda’s, tuinkamers, lichtstraten en overkappingen leveren. Niet alleen leveren we deze producten, wij fabriceren en produceren deze ook en dat maakt dat wij het gehele productieproces altijd in eigen handen hebben en kunnen houden. Dat maakt ons een zeer betrouwbare partij als u op zoek bent naar tuinkamers, serres of andere overkappingen van de beste kwaliteit. Wij vinden het als bedrijf van het grootste belang om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Daarom zijn wij altijd bezig met het verbeteren en aanscherpen van onze productietechnieken. Mocht u onze producten met eigen ogen willen bekijken, dan bieden wij u de mogelijkheid om eens een kijkje te nemen bij onze showroom! Het is toch altijd anders om tuinkamers, serres of andere producten in het echt te zien. Het draagt bij aan het proces van keuzevorming. Omdat wij graag willen dat u als tevreden klant de deur uitstapt, bedienen wij u graag van advies op maat. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar tuinkamers van de beste kwaliteit? Dan raden wij u aan om te kiezen voor tuinkamers van Ter Huurne omdat wij met zorg en expertise naar onze producten kijken. Bekijk vooral ook ons assortiment online en ontdek vanuit uw luie stoel wat er allemaal mogelijk is. De voordelen van tuinkamers zijn:

  • u creëert een extra ruimte
  • u kunt rekenen op de beste kwaliteit
  • u maakt een verbinding tussen uw huis en tuin
  • u heeft geen last van wind of regen
  • de tuinkamer biedt optimale bescherming

Tuinkamers om te ontspannen

Tuinkamers vormen een verlengstuk van uw woning waar u geniet van het echte buitenlevengevoel, terwijl u toch helemaal beschermd bent. U heeft als u kiest voor deze mogelijkheid net als wanneer u een serre laat bouwen het voordeel dat u een verbinding tussen uw huis en tuin maakt. Tuinkamers worden niet zelden omschreven als terrasoverkappingen maar dan met een schuifwand. Deze wand kan makkelijk open en dicht worden geschoven en dat is wel zo handig als het lekker weer is. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor transparante tuinkamers en kamers die niet geheel doorzichtig zijn. Voor deze verschillen kunt u onze website erop naslaan, maar ook hiervoor raden wij u altijd aan om eens een kijkje te nemen in onze showroom. De reden dat veel mensen kiezen voor tuinkamers van Ter Huurne is dat u met deze aanschaf zorgt voor een verengstuk van uw woning waarbij u optimaal kunt genieten van het buitenleven. Mensen die graag meer ruimtelijkheid willen ervaren maar niet direct zitten te wachten op het uitbreiden van de woning, vinden een mooie oplossing en mogelijkheid in het aanschaffen van tuinkamers. Een ander voordeel is dat wanneer u een tuinkamer laat plaatsen, dit goedkoper is dan het bouwen van een serre. Het scheelt u dus ook aanzienlijk in de kosten. Voor een tuinkamer betaalt u namelijk de helft van wat u betaalt voor het laten bouwen van een serre. Daarom bieden wij deze optie ook altijd aan onze klanten aan en vele tevreden klanten maakten van deze opties dan ook graag gebruik. U kunt het hele jaar door gebruik maken van tuinkamers waarbij u bent beschermd tegen wind en regen en u geniet van een aangename temperatuur. Samen genieten van het buiten zijn is op die manier wel heel erg prettig en leuk. Bekijk de mogelijkheden eens op uw gemak en als u vragen heeft, neem contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

Ter Huurne; haal licht in uw woning

Uw woning heeft een heel andere uitstraling wanneer er meer daglicht naar binnen straalt. Daarom raden wij iedereen altijd aan om te zorgen voor genoeg licht wanneer dat reeds niet het geval is. Mogelijkheden naast tuinkamers die wij u te bieden hebben zijn lichtstraten, serres, balkonbeglazing en carport. Mocht u interesse hebben in een van deze mogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Als u uw wensen aan ons kenbaar maakt, dan kunnen wij een offerte op maat voor u maken. Wanneer wij een offerte op maat voor u maken dan kunt u zien hoe het kostenplaatje eruit ziet en of u daar akkoord mee wilt gaan. Oplossingen op maat vinden is belangrijk, want iedere woning is weer anders. U moet er daarom rekening mee houden dat de ene oplossing geschikt is voor het ene huis en de andere oplossing geschikt is voor het andere huis. Omdat wij meer dan 25 jaar ervaring hebben, vinden wij het belangrijk om onze kennis met u te delen en u advies op maat te geven. In sommige gevallen is een lichtstraat voor u bijvoorbeeld een zeer goede oplossing. Bij een woning met een plat dak kan een lichtstraat namelijk voor veel licht zorgen in de woning en een heel andere uitstraling van de woning. Natuurlijk licht is het mooiste licht dat u in huis kunt halen en daarvoor bent u bij Ter Huurne helemaal op het juiste adres. Ook terrasoverkappingen bieden soms een mooie oplossing. Laat ons weten wat voor soort woning u heeft en dan kunnen wij u helpen met het bieden van de beste oplossingen op maat. Kies voor meer licht in uw woning!

Meer van Terhuurnebv.nl

Deel dit bericht op socialmedia

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn