Zit jouw riool verstopt? Dat is echt een vervelend probleem! We zijn in Nederland natuurlijk heel erg verwend op het gebied van sanitaire voorzieningen. We hebben riolering, we hebben allemaal één of meerdere toiletten in onze woning, kraanwater dat we zo kunnen drinken en altijd komt er genoeg water uit de kraan, dat desnoods zo door de gootsteen of het doucheputje weer weg kan lopen. Dit is allemaal zo ontzettend vanzelfsprekend voor ons, dat we soms gewoon vergeten dat het eigenlijk helemaal niet zo gewoon is dat alles maar zo werkt. Zit je riool verstopt, dan word je vaak echt even met je neus op de feiten gedrukt en kom je er weer even achter hoe gaat alles gewoonlijk geregeld is. Pas als het water niet meer gewoon weg wil lopen, realiseer je je hoe vanzelfsprekend je dit normaal vindt. Pas als het water in de wc blijft staan en niet meer wegloopt, sta je er bij stil hoe gemakkelijk dit anders eigenlijk altijd gaat. We hebben in Nederland wat dat betreft het echt goed voor elkaar, iets wat jij je vaak pas realiseert als het riool verstopt zit.

Riool verstopt, wat te doen?

Wat moet je nu doen op het moment dat het riool verstopt is? Je kunt dan natuurlijk zelf aan de slag gaan en bijvoorbeeld het putje bij de gootsteen loshalen om te kijken of je iets kunt vinden dat de verstopping veroorzaakt. Of bij het toilet, daar zou je zelf met een ontstopper aan de slag kunnen gaan om te kijken of je de verstopping kunt verhelpen zodat het water weer wegloopt. Je kunt dus wel zelf iets doen als het riool verstopt zit, maar vaak zijn dit niet de prettigste klusjes om uit te voeren. En in veel gevallen lukt het je ook niet om het echt goed op te lossen, je creëert vaak alleen maar een tijdelijke oplossing en na een tijdje krijg je alsnog weer problemen met de riolering. Het is daarom beter om het meteen goed aan te pakken en een professional op dit gebied in te schakelen. Deze kan goed de oorzaak voor je achterhalen en dit ook op professionele wijze voor je oplossen. Op die manier weet je zeker dat het goed opgelost is en dat je niet zomaar weer te maken krijgt met het euvel dat het riool verstopt zit.

Professional inschakelen

Hoe kun je nu zo snel mogelijk een professional inschakelen als jouw riool verstopt is? Dat doe je door contact op te nemen met Rioolprobleem Kwijt! Op hun website rioolprobleemkwijt.nl vind je hun contactgegevens. Het gaat vervolgens als volgt in zijn werk:

  • je neemt contact met hen op
  • zij contacteren een lokale expert
  • een professioneel bedrijf komt langs om het probleem te verhelpen

Doordat zij contacten hebben met experts op dit gebied die zich door het hele land bevinden, hebben zij altijd wel iemand bij jou in de buurt! Als jij belt dat jouw riool verstopt zit, dan zullen zij contact opnemen met een expert bij jou in de buurt, die erkend is en ervaring heeft met dergelijke problemen. Zo hoef je zelf niet aan het zoeken te gaan naar wie je hiervoor in kunt schakelen. Dat maakt het jezelf natuurlijk wel een heel stuk gemakkelijker. Het enige dat je dan hoeft te onthouden, is het adres van Rioolprobleem Kwijt. Je schakelt hen in en je hoeft dan verder zelf helemaal niets meer te doen, zij regelen het dan verder voor jou. Dus zit jouw riool verstopt? Ga even naar rioolprobleemkwijt.nl en zij zorgen ervoor dat je er snel weer zonder problemen gebruik van kunt maken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn