Welkom bij Mighty Good Man. Wij zijn de webwinkel die zich volledig concentreert op herenmode. Voor mooie en kwalitatieve producten zoals overhemden, shirts, bretels of een mooi en uniek pochet kunt u terecht bij Mighty Good Man. Ons team houdt zich iedere dag bezig met wat er allemaal gaande is op het gebied van mode en kleding voor mannen. Wij struinen dan ook de beurzen af op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van herenmode, maar tevens houden wij ons ontzettend graag bezig met tijdloze mode, zoals mooie overhemden en mooie pakken die worden verfraaid met passende accessoires zoals het pochet. Het pochet is een bijzonder element dat u aan een jasje of colbert kan toevoegen. Het heeft enkel en alleen de functie om uw pak te verfraaien. De meeste pakken zijn effen of hebben een bepaald patroon. Daarom is het mooi en ziet er aantrekkelijk uit om de kleur van het pak of het patroon te doorbreken met een andere stof. Dat kan u doen door middel van het draperen van een doek in uw borstzakje. Hoe werkt dat? Heel eenvoudig. De pochet is een kleine doek van hoogwaardig materiaal. U kunt het gedeeltelijk in de borstzak van uw jasje steken. Hoe ver u de doek uit het zakje laat komen, is volledig afhankelijk van uw persoonlijke smaak. Mannen die erg lang zijn, kunnen de doek doorgaans iets verder uit het zakje laren steken omdat er ten slotte meer oppervlakte aan stof is. Vroeger werd de doek vooral gedragen in het wit. Het is eigenlijk pas de afgelopen jaren een trend geworden om de doek in verschillende kleuren te dragen. Mocht u meer willen weten over de mode op het gebied van de pochet, dan kunt u dat aan een van onze medewerkers vragen. Wij bedienen u graag van advies. Als u ons vertelt wat voor soort pak u heeft, dan kunnen wij u suggesties doen voor het pochet dat bij het desbetreffende pak zal passen. Kies bij Mighty Good Man voor

  • de mooiste stropdassen
  • de mooiste overhemden
  • de mooiste bretels
  • de mooiste armbanden
  • de mooiste pochets

De pochet is in!

De pochet is helemaal in de mode! We zien tegenwoordig overal om ons heen dat mannen de accessoires dragen. In de bladen en op de catwalk zien we de doek in diverse kleuren, soorten en maten en toegepast met verschillende vouwtechnieken. Vroeger werd een stropdas altijd samen met een pochet gebruikt. Ze gingen niet zonder elkaar. Dat is tegenwoordig wel anders. U kunt het pochet namelijk met een gerust hart afzonderlijk dragen, dus zonder een stropdas. Dat geeft een meer casual look en die look vinden veel mannen prettig. Dat is ook wel het leuke aan de mode; dat het zo veranderlijk is en daar spelen wij altijd graag op in bij Mighty Good Man. De doek wordt gedrapeerd in het zakje van de colbert. De doek kan zowel een trendy als formele functie hebben. Dat hangt helemaal af van de manier waarop het gedragen en gevouwen wordt. Mocht u voor een speciale gelegenheid een pochet willen aanschaffen, maar weet u niet goed wat de manier is waarop u het voor deze gelegenheid moet dragen, neem dan even contact op met onze medewerkers. Wij kunnen u namelijk alles vertellen over de do’s en don’t van het dragen van een pochet. Alvast een belangrijke tip die wij u cadeau doen (en waarvoor u ons dankbaar zult zijn); ‘Gebruik hem niet als zakdoek!’ Hoewel een pochet natuurlijk wel wat van een zakdoek wegheeft, is het absoluut niet de bedoeling dat hij ook als zodanig wordt gebruikt. Zorg er dus voor dat u als u uw neus wil sluiten een pakje echte zakdoekjes meeneemt. Wel zo gepast.

Kies voor kwaliteit

Voor de verfraaiing van uw pak bent u bij Mighty Good man helemaal op het juiste adres. Wij laten ons als winkel voorstaan op producten van de beste kwaliteit. Omdat wij onze service zeer hoog in het vaandel hebben staan vinden wij het bovendien van het grootste belang dat we u steeds nieuwe en mooie producten kunnen aanbieden op onze webwinkel. Ook vinden wij het belangrijk om tegemoet te komen aan specifieke wensen van de klant. Mocht u bijvoorbeeld een pochet willen aanschaffen, maar wilt u de doek die u nu heeft gevonden in een andere kleur bestellen, dan zullen wij er altijd alles aan doen om u tegemoet te komen. De doek is meestal van linnen, polyester of katoen. Wanneer hij wordt gedragen in combinatie met een stropdas, dan hebben deze dezelfde kleur. Tegenwoordig is het zo dat iedereen de doek kan dragen. Vroeger hadden we veel meer te maken met rangen en standen, maar dat is gelukkig al lang niet meer het geval. Er zijn diverse vouwtechnieken waarop de doek kan worden gevouwen. Deze worden omschreven als ‘de casual fold’ die wordt gebruikt voor een casual look, ‘de one corner up vouw’ deze vouw is de laatste jaren steeds meer in  zwang, ‘de two corner up vouw’, ‘de three corner up vouw’ of de ‘kroonvouw’ en de presidentiële vouw. U ziet; mogelijkheden genoeg en natuurlijk kunt u er altijd zelf nog een draai aan geven. Het is ten slotte uw persoonlijke touch aan uw outfit. Bekijk ons assortiment en kies voor een van onze mooie producten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn