Niemand houdt van koude voeten, want koude voeten zorgen ervoor dat de rest van je lichaam ook afkoelt. Als je in bed ligt en je lichaam is relatief warm, maar je hebt koude voeten, dan voel je je ook overal koud. Dat komt mede doordat je je zo pijnlijk bewust bent van die koude ijsklompen onder aan je benen. Zodra de temperatuur neutraal is, dan wordt je lichaam als het ware transparant. Dat betekent dat je je er niet direct bewust van bent. Je loopt niet rond met het bewuste idee dat je benen hebt of armen of een hoofd. Maar als je hoofd na een fikse wandeling in de vrieskou opeens loeiend heet aanvoelt, dan ben je je zeer bewust van je hoofd en je rode oortjes. Zo is het ook met koude voeten. want ze leiden je af door je aandacht constant op die ijsklompen te richten. Het is dan ook zaak dat je je voeten warm houdt en dat kan met Zweedse pantoffels van Shepherd. Te hete voeten is net zo vervelend als te koude voeten. Net zoals je je bewust bent van een gloeiend hoofd, zo ben je je ook bewust van broeierige, zwetende en te warme voeten. Daarom is de keuze voor het soort pantoffels erg belangrijk. De pantoffels dienen te ademen en overtollige warmte af te voeren, zodat je voeten nooit heet worden en ook niet gaan zweten. Als je goedkope synthetische pantoffels koopt, dan heb je vaak te maken met pantoffels die niet goed ademen. Dat betekent dat de warmte nergens naar toe kan. Daardoor worden je voeten alsmaar warmer, zodat ze al snel beginnen te zweten. Net zoals de warmte niet kan ontsnappen, zo is het natuurlijk ook met het vocht dat ontstaat door je zwetende voeten. Het wordt al snel zeer oncomfortabel. Als je de pantoffels uittrekt, dan voelt het later ook alles behalve comfortabel als je ze weer aantrekt. Ook qua geuren doe je er goed aan om te kiezen voor iets anders. Daarom is het verstandig om te kiezen voor de Zweedse pantoffels van Shepherd. Deze zijn namelijk gemaakt van schapenwol. Dit is een natuurlijk product en wordt op een volstrekt diervriendelijke wijze verkregen. Door deze Zweedse pantoffels te dragen zal je geen last krijgen van te warme zwetende voeten. De overtollige warme wordt netjes afgevoerd dankzij het ademende materiaal. De schapenvacht voelt tevens heerlijk zacht aan waardoor je deze Zweedse pantoffels prima met blote voeten kunt dragen. De kwaliteit van deze Zweedse pantoffels is dan ook dik in orde en daar pluk jij als consument de vruchten van. Het zou jammer zijn als je moest kiezen tussen koude of hete voeten. Met Zweedse pantoffels hoef je niet te kiezen.

Surf naar shepherd-pantoffels.nl en bestel jouw eigen Zweedse pantoffels

Via de site kun je eigen Zweedse pantoffels direct bestellen via de winkelwagen. Uiteraard kun je ook meteen pantoffels voor je kinderen en/of partner bestellen. Tevens kun je bij Shepherd terecht voor: 

  • Schoenen 
  • Schapenwollen inlegzolen
  • Handschoenen

Alles wordt netjes met Postnl verstuurd

Soms bestel je iets en dan wordt het door een of ander obscuur postbedrijf verstuurd. Maar met de producten van Shepherd wordt alles netjes via Postnl verstuurd. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn