Het Drentse landschap is overweldigend mooi. Dat krijgen wij vaak te horen van mensen die een bezoek brachten aan camping de Berken. Onze camping is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen die dit jaar een keer willen kiezen voor kamperen. Drenthe is groen en kent vele mogelijkheden. Kamperen in Drenthe kan op verschillende plekken. Zoek op ‘kamperen Drenthe’ en kies voor camping de Berken. Dat is voor u en uw gezin de beste keuze. Wij zullen wij u nu vertellen waarom. Camping de Berken is een gezinscamping pur sang waar jong en oud zich kostelijk vermaakt. De camping wordt omringd door het mooiste natuurschoon. Ga naar ‘kamperen Drenthe’ en u zult tal van mogelijkheden vinden voor een dagje uit in deze overweldigend mooie omgeving. U moet hierbij denken aan bossen en heiden en tal van natuurlijke bezienswaardigheden die de moeite van het bezoeken meer dan waard zullen zijn. Zoeken op ‘kamperen Drenthe’, betekent de ontdekking van een deel van uw prachtige land dat u wellicht nog niet ontdekt heeft en dat u beslist naar meer zal doen smaken. Camping de Berken ligt midden in de natuur en u kunt vanaf de camping dan ook direct vele mooie wandelingen maken. Gaat uw voorkeur uit naar een actieve fietstocht? Dan heeft u de mogelijkheid om tal van tochten te maken die voor u uitgestippeld zijn. Deze tochten leiden u langs, en door de mooiste gebieden van het Drentse landschap. Kamperen in Drenthe is beslist een aanrader en op camping de Berken zult u werkelijk de tijd van uw leven hebben. In de zomermaanden hebben wij een speciaal animatieteam dat u kinderen zal vermaken. Speciale ochtend- middag en avondprogramma’s bieden u ook de gelegenheid om er eens een middag met z’n tweeën tussenuit te gaan. Wilt u een jaartje in eigen land Kamperen? Drenthe en omgeving biedt u een kindvriendelijke camping te midden van de natuur en dat is de Berken. De sanitaire voorzieningen op camping de Berken zijn zeer uitgebreid. Wat bieden wij u op dit gebied allemaal aan?

  • Uw eigen sanitaire voorzieningen bij de staplek.
  • Openbare sanitaire voorzieningen op twee plaatsen op de camping.
  • De mogelijkheid om uw was te doen op de camping op de wasplaats.
  • Heerlijke ruime en warme douches voor het hele gezin.
  • Een stortplaats voor mensen met een chemisch toilet.

Een jaartje kamperen? Drenthe is geschikt voor jong en oud!

Kamperen in Drenthe op camping de Berken is zoals gezegd een geweldige optie voor mensen die kinderen hebben, maar dat niet alleen. Ook mensen zonder kinderen zijn hier helemaal op hun plek. Door de jaren heen hebben wij een grote groep vaste gasten opgebouwd die ieder jaar weer terugkomt om te genieten van een heerlijke zomer kamperen. Drenthe is de mooiste plek waar u kunt genieten van het buitenleven en dan met name camping de Berken! Onze camping is kleinschalig en erg gezellig en dat is iets waarom mensen steeds weer naar de Berken terugkomen om te genieten van de sfeer, de mogelijkheden en de omgeving. Overweegt u een jaartje te gaan kamperen. Drenthe zal u zeker bevallen! U doet er verstandig aan om te kijken naar de mogelijkheden op camping de Berken. Mocht u de knoop door willen hakken en u kiest dit jaar echt voor kamperen, Drenthe is dat de juiste keuze en zorg dat u op tijd een plekje op onze camping boekt, want dat is wel zo handig. In de zomermaanden zijn onze staplekken namelijk zeer geliefd en u wilt natuurlijk niet te laat zijn. Plaats daarom snel uw reservering nu u nog ruim de keuze heeft. Kiest u liever voor een plaats met schaduw of een plek in de zon of gaat uw voorkeur uit naar een plek die zich dicht bij de toiletgebouwen bevindt of wilt u liever een plek bij de speeltoestellen zodat uw kinderen daar lekker kunnen spelen terwijl u geniet van een lekker glas wijn? De mogelijkheden zijn eindeloos! Kies voor een leuke, fijne, veelzijdige en onvergetelijke vakantie op camping de Berken! Het is hier heerlijk kamperen! Drenthe is de beste plaats om te genieten van een welverdiende vakantie.

Kies voor een kleinschalige gezinscamping

Als u zoekt op ‘kamperen Drenthe’ dan zult u al gauw terecht komen bij camping de Berken omdat er werkelijk geen betere optie is wanneer u zoekt naar ‘kamperen Drenthe’. Maar wat hebben wij u eigenlijk allemaal te bieden? De Berken is een kleinschalige camping van vier hectare grond. Wij bieden u kleine gezellige velden met leuke speeltoestellen, laantjes met rust en beschutting en natuurlijk tal van mogelijkheden voor een staplek in de zon. Op de Berken hebben wij de mogelijkheid om 118 plaatsen te bieden waarvan 32 comfortplaatsen met eigen sanitaire voorzieningen. Wij hebben plek voor twaalf tenten en ten slotte kunnen vier campers terecht op onze gezellige camping. De meeste van onze staplaatsen zijn beschut, maar mensen die het belangrijk vinden om in de zomer een zonrijke plek te hebben, kunnen ook kiezen uit verschillende geschikte plekken. De zogenaamde comfortplaatsen, die wij zoeven al ter sprake brachten, worden aangeboden met een douche, toilet en wastafel. Wij hebben vervolgens twee zeer behaaglijke en goed onderhouden sanitaire toiletgebouwen voor de bezoeker die geen gebruik wenst te maken van een van de comfortplekken. Deze gebouwen zijn zeer ruim opgezet en worden in de koudere dagen altijd goed verwarmd zodat het er behaaglijk is en u op uw gemak gebruik kunt maken van een verfrissende douche. Op camping de Berken gaan wij met onze tijd mee en daarom kunt u overal gebruik maken van internet. Op de camping hebben wij Wi-Fi tot uw beschikking en dat maakt dat u overal gebruik kunt maken van internet. De speelplaatsen zijn verspreid over de camping, maar ook hebben wij een binnenspeelplaats voor als het weer te wensen overlaat. Boek uw staplek snel, want wij zitten vaak snel vol! We heten u van harte welkom op camping de Berken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn