Misschien heb je al eens gemerkt dat telefoons functioneren als een verlengstuk van jezelf. Daarmee bedoel ik niet alleen dat je er van alles mee kunt, zoals bellen, sms’en, whatsappen, internetten, foto’s nemen, et cetera, maar ook dat het soort telefoon dat je hebt iets zegt over wie je bent. Verschillende merken telefoons hebben verschillende reputaties – verschillende persoonlijkheden zelfs – en vaak kopen mensen een telefoon die ze bij zichzelf vinden passen. Je bent vast wel bekend met het gerucht – of liever gezegd de mythe – dat een ouderwetse telefoon van Nokia onverwoestbaar zou zijn, bijvoorbeeld. Mensen met een Android-toestel zijn een ander type mensen dan iPhonebezitters, op dezelfde manier dat Coladrinkers verschillen van Pepsidrinkers en polodragers anders overkomen dan mensen die vooral bandshirts dragen. Een merk heeft een identiteit waar je je wel of niet mee verbonden voelt, een identiteit die door anderen ook wordt herkend en erkend, zelfs als zij zich er zelf niet op dezelfde manier mee verbonden voelen. Door een bepaald merk te kiezen toon je jezelf als meer of minder modebewust. Kortom, een telefoon vervult tegenwoordig ook zeker de functie van een modeaccessoire. Dat geldt ook voor de iPhone. Nu bestaan er ook accessoires voor je iPhone, waarmee je ‘m kunt personaliseren. Denk hierbij vooral aan iPhone hoesjes. iPhone hoesjes vervullen een dubbele functie: ze zijn bedoeld om je iPhone te beschermen wanneer je ‘m per ongeluk uit je handen laat vallen, maar ook om te laten zien wie jij bent en wat jij leuk en interessant vindt. iPhone hoesjes zijn er in allerlei vormen, kleuren, patroontjes en maten. iPhone hoesjes met een grappige of inspirerende tekst erop, iPhone hoesjes in de vorm van populaire tekenfilmfiguren, iPhone hoesjes met een ingebouwd spiegeltje of geïntegreerde laserpointer, iPhone hoesjes in de vorm van cassettebandjes of pianotoetsen: je kunt het zo gek niet bedenken, of er bestaan wel iPhone hoesjes van.

iPhone hoesjes ter versiering en bescherming

Zoals hierboven al kort gezegd zijn iPhone hoesjes niet alleen bedoeld voor de sier en de lol, maar ook ter bescherming van je telefoon. iPhone hoesjes verstevigen je telefoon. Ze zijn vaak gemaakt van een stevig en veerkrachtig materiaal, zoals plastic, rubber, siliconen, hout of aluminium, waardoor de telefoon als geheel beter schokken op kan vangen en dus minder snel beschadigt wanneer je ‘m per ongeluk op de grond laat vallen. Ondanks al hun goede eigenschappen staan iPhones er toch ook wel een beetje om bekend dat ze gemakkelijk kapotvallen. Zeker in vergelijking met de zo goed als onverwoestbare oldtimers van Nokia. Ook daarom zijn iPhone hoesjes zo populair. En omdat er zo’n grote vraag naar is, bestaan er een hoop verschillende varianten. Zo is er voor ieder wat wils! Laat zien hoe maf, leuk, vrolijk, slim, nerdy, serieus, professioneel of mysterieus je bent door middel van een reeks goedgekozen iPhone hoesjes en maak tegelijkertijd je telefoon heel wat meer schokbestendig. Een hele reeks iPhone hoesjes? Jazeker! Je hebt toch ook niet maar één broek en één shirt of één paar sokken? Wanneer je meerdere iPhone hoesjes hebt, kun je je ze gemakkelijk veranderen aan de hand van je outfit, je bui, het weer, je gezelschap of simpelweg waar je behoefte aan hebt die dag. De volgende vraag is dan natuurlijk: waar vind je jouw ideale iPhone hoesjes? Dat is een vraag waar meerdere antwoorden op mogelijk zijn. Ik geef je er één: kijk eens op de webwinkel Smartphonehoes.nl. Dit is een Nederlandse website waar je voor allerlei typen en merken smartphones hoesjes kunt vinden en bestellen. Zo ook natuurlijk voor op z’n  minst zes verschillende iPhones.

Smartphonehoes.nl

De website heet misschien Smartphonehoes.nl, maar je kunt er ook hoesjes bestellen voor andere soorten apparaten, zoals iPods, iPads en Samsung tablets. Zo kun je al je draagbare apparaten voorzien van gepersonaliseerde versiering en bescherming. Smartphonehoes.nl biedt een overzichtelijke en makkelijk te navigeren, te doorzoeken en te gebruiken website. Je vindt er lekker grote thumbnails en foto’s van de verschillende iPhone hoesjes en andere smartphone hoesjes die ze aanbieden. Op het eerste gezicht lijken veruit de populairste iPhone hoesjes de vorm te hebben van Minions, cassettebandjes en Gameboys. Je hebt ze vast ook al wel ‘ns op straat, in de bus, op school of op je werk gezien. Verder zijn de meeste hoesjes ontworpen voor verschillende typen iPhones. Smartphonehoes.nl heeft hoesjes die passen op een

  • iPhone 4
  • iPhone 4S
  • iPhone 5
  • iPhone 5S
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus

Verder kun je hoesjes zoeken op materiaal (stoffen, leder, kunststof, siliconen, hout of diversen) of op kleur (de hele regenboog, inclusief wit, zwart, zilver en goud). De smartphone hoesjes op Smartphonehoes.nl zijn uitermate betaalbaar, met prijzen die verschillen van €9,90 tot €14,90. Dus wat weerhoudt je ervan om een hele collectie aan te schaffen? Neem een maffe (bijvoorbeeld een Minion-hoesje), een praktische (een meer of minder kleurrijk eenvoudig silicionenhoesje) en neem een sportieve (een armband met plastic raampje waarin je je iPhone kunt bewaren wanneer je gaat sporten). Vooral maffe hoesjes zijn ook erg geschikt om cadeau te geven. Zoals je inmiddels wel hebt begrepen is het assortiment van Smartphonehoes.nl enorm uitgebreid. Tevens betaal je geen verzendkosten en wordt je hoes binnen vierentwintig uur bij jou thuis afgeleverd. Kortom: als je een (nieuwe) hoes wil kopen voor je iPhone, Samsung, telefoon, tablet, iPod of iPad, dan weet je vanaf nu dat je terecht kunt bij Smartphonehoes.com.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn