Als u een iPhone heeft gekocht is het belangrijk deze goed te beschermen. iPhones gaan niet zomaar kapot, maar sommigen onderdelen zijn relatief kwetsbaar. Denk daarbij aan het scherm. Als uw telefoon ongelukkig valt is de kans aanwezig dat het scherm kapot gaat. Nu staat de iPhone erom bekend dat als er een paar barstjes in het scherm zitten, deze toch nog wonderbaarlijk goed functioneert, maar toch is het zonde en zal het uiteindelijk niet ten goede komen aan de efficiëntie van de telefoon. Daarom raden we aan een hoesje en een screen protector te kopen voor uw iPhone. Dit kan via de website Luxury-case.nl. Deze website biedt een groot en mooi assortiment aan hoesjes voor iPhones en iPads. We zullen het hier echter in het bijzonder over de iPhone 5s hoesjes uit het assortiment hebben. Hieronder zullen we een aantal voorbeelden opnoemen van iPhone 5s hoesjes uit het assortiment. Eerst zullen we echter vertellen waarom het een goede keus om iPhone 5s hoesjes aan te schaffen via de website van Luxury-case.nl.

iPhone 5s hoesjes van Luxury-case.nl

Behalve het grote assortiment iPhone 5s hoesjes, waar we later op terug zullen komen en voorbeelden uit zullen geven, zit er nog andere voordelen aan uw iPhone 5s hoesjes aanschaffen via de website van Luxury-case.nl. Deze voordelen zijn:

  • De producten zijn kwalitatief goed.
  • Producten als iPhone 5s hoesjes worden snel geleverd: als u vandaag voor 17:00 bestelt, hebt u het product morgen in huis.
  • De verzendkosten zijn laag: slechts €2,-. Als u een bestelling van meer dan €18,- plaatst, is verzending zelfs gratis.
  • Na aanschaf van een product heeft u nog twee weken retourrecht. Als u zich dus bedenkt en graag een ander hoesje of ander product wilt, dan is dat geen probleem.

Deze voordelen worden bevestigd door positieve recensies van onze klanten. Op de website kunt u klantbeoordelingen lezen. Gemiddeld beoordelen klanten ons zelfs met meer dan een 9. Zoals gezegd zullen we nu een aantal iPhone 5s hoesjes uit ons assortiment noemen. Zo krijgt u een indruk van de variatie binnen ons assortiment, zowel wat betreft de kleur, het materiaal en de prijzen van de hoesjes. Voorbeelden van iPhone 5s hoesjes uit het assortiment van Luxury-case.nl zijn:

  • iPhone 5 / 5s back case kunststof – Wit. Dit hoesje bedekt de achterkant en zijkanten van uw iPhone grotendeels. Het product is gemaakt van kunststof en is ook verkrijgbaar in goud en in zwart. Het hoesje kost slechts €8,95.
  • iPhone 5 / 5s aluminium back case – Goud. Ook dit hoesje zorgt dat de achterkant en zijkanten van uw telefoon bedekt zijn, maar is, in tegenstelling tot het bovengenoemde product, gemaakt van aluminium. Het hoesje is ook te koop in de kleuren zilver en zwart en kost €9,95.
  • iPhone 5 / 5s leren flip case – Bruin. Dit hoesje, gemaakt van kunstleer, is een van onze iPhone 5s hoesjes die ook, als het gesloten is, de voorkant van uw telefoon bedekt. Het hoesje slaat naar beneden open en is ook te verkrijgen in de kleuren zwart, roze en wit. Normaal kost dit product €13,95, maar als u het product nu via onze webwinkel aanschaft, krijgt u maar liefst €2,- korting.
  • iPhone 5 / 5s leren wallet case – Bruin. Dit product beschermt niet alleen uw telefoon, maar u kunt er ook pasjes en papiergeld in kwijt. Het functioneert dus niet alleen als iPhone hoesje, maar ook als portemonnee. Het is een leren product dat naar de zijkant open slaat. Het kost nu tijdelijk €12,95 in plaats van €14,95, als u via onze webwinkel bestelt.
  • iPhone 5 / 5s leren luxe wallet case – Rood. Dit betreft een van onze luxere iPhone 5s hoesjes waarin u ook pasjes en papiergeld kwijt kunt. Verschil met het vorige product dat we noemen is dat dit hoesje nog een extra vak heeft. Het product kost in onze webwinkel €14,95 en is ook verkrijgbaar in de kleuren roze, bruin en zwart.

Op de website, https://www.luxury-case.nl/product-categorie/iphone-case/iphone-5s-hoesjes/, vindt u ons volledige assortiment iPhone 5s hoesjes. Zoals u uit het bovenstaande op kunt maken, wordt er bij elk product veel informatie gegeven. Daarnaast staan bij elk artikel duidelijke kleurenfoto’s, zodat u precies weet hoe het product eruit ziet en u verschillende producten goed kunt vergelijken. Bovendien hebben klanten bij elk product de mogelijkheid een beoordeling te schrijven op het artikel, zodat u kunt zien wat de ervaringen van andere klanten zijn. Aan de hand hiervan kunt u verschillende iPhone 5s hoesjes ook met elkaar vergelijken.

Neem contact met ons op

Zoals u uit het bovenstaande hebt kunnen vernemen, staat op onze website veel informatie gegeven. U kunt er bijvoorbeeld informatie vinden over Luxury-case.nl en over de producten die we verkopen. Als u na het lezen van de informatie echter nog vragen heeft, horen we dit graag. U kunt dan op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u ons e-mailen of bellen via de gegevens die op de website gegeven zijn. Ook kunt u contact opnemen via sociale media. Neem ook contact op als u een opmerking of tip voor ons heeft. Wij zijn altijd bezig om ons assortiment en onze service te verbeteren. Als u een artikel via ons heeft aangeschaft, willen wij u dan ook vragen om een beoordeling achter te laten. Wij horen het graag als u tevreden bent over ons en onze producten, maar verbeterpunten zijn ook altijd welkom.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn