Het eten dat in Nederland beschikbaar is wordt steeds gevarieerder. In onze multiculturele samenleving hebben we het op het culinaire vlak voor het kiezen. Voor de avontuurlijke eter is dat een zeer goede ontwikkeling. Nadat Indische, Chinese en Italiaanse gerechten langzaam maar zeker hun intrede hebben gedaan in ons land, zijn ook andere keukens uit exotische oorden steeds populairder geworden. Allemaal hebben ze hun eigen populaire gerechten en specifieke kruiden die kenmerkend zijn voor het eten en de gewoonten van een land. Indiaas eten is inmiddels al aardig ingeburgerd in de lage landen, maar het blijft nog steeds erg populair. Dit is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat Indiaas eten zo gevarieerd is. Kies je voor Indiaas eten, dan kun je er bijna wel vanuit gaan dat veel verschillende mensen met de meest uiteenlopende smaken en voorkeuren het zich wel kunnen laten smaken. Hou je erg van kip? Dan is Indiaas eten zeker een goede optie. Er zijn allerlei gerechten waarbij deze lichte soort vlees vermengd wordt met bijvoorbeeld romige kokossaus of cashewnoten, maar natuurlijk ook met allerlei groenten. Ze heb je al snel een heerlijke en licht verteerbare maaltijd voor je neus. Geef je liever de voorkeur aan vis? Ook dan kun je met Indiaas eten alle kanten op. Er zijn allerlei heerlijke soepen en curry’s waar vis in verwerkt zit. Ook voor de vegetariër is Indiaas eten ideaal. Van origine bevat deze al veel vegetarische gerechten, bijvoorbeeld met groente en noten, maar vaak ook met paneer – een typische witte en neutraal smakende zachte kaas die veel mensen met Indiaas eten zijn gaan associëren. Deze mengt ook heerlijk met kokossauzen, of bijvoorbeeld met gerechten waarin spinazie verwerkt is. Door de grote variatie aan kruiden en specerijen die Indiaas eten zo smaakvol maken, is het gemakkelijk om steeds weer een andere smaaksensatie te ondergaan. Indiaas eten staat bekend als pikant, maar er zijn ook allerlei milde varianten in verkrijgbaar. Kortom: Indiaas eten heeft voor elk wat wils, of u nu houdt van vlees en vis of liever vegetarisch eet. Deze variëteit blijkt wel uit het uitgebreide menu van Indiapoort, dat ook online te bekijken is op: http://www.indiapoort.nl/. Heeft u het menu bestudeerd en bent u nieuwsgierig geworden naar de heerlijke gerechten? Dan heeft u verschillende mogelijkheden: U kunt in Hilversum de proef op de som gaan nemen in hun eigen restaurant, maar u kunt zich ook vanaf uw eigen keukentafel of bank in Indiase sferen laten brengen door het eten thuis te laten bezorgen. Hieronder zetten we de voordelen daarvan op een rijtje.

De voordelen van Indiaas eten bestellen

Indiaas eten bestellen heeft veel voordelen. Zoals u ziet op de website van India Poort is de keuze erg ruim, zodat u en uw gasten allemaal kunnen genieten van de gerechten die bij u bezorgd worden. Indiaas eten laten bezorgen is natuurlijk erg gemakkelijk. U hoeft er de deur niet voor uit, wat wel zo fijn is omdat het hier in Nederland nu eenmaal niet altijd prettig is om door weer en wind naar buiten te moeten. U bespaart energie of brandstofkosten en krijgt een heerlijk verse, warme maaltijd in korte tijd bij u thuis bezorgd. Zoals blijkt uit de reacties van bestellers van Indiaas eten die u voorgingen, zijn hier nog meer voordelen aan verbonden. Hier zetten we ze kort op een rijtje, om ze daarna van een toelichting te voorzien:

  • snelle, punctuele bezorging
  • goede prijs/kwaliteit verhouding
  • traditionele Indiase schotels
  • gemakkelijk betalen

Woont u in Hilversum en omgeving? Dan kunt u uw eten snel thuis laten bezorgen. Doet u een bestelling voor Indiaas eten via internet of telefoon, dan krijgt u meteen een indicatie van wanneer u uw maaltijd kunt verwachten. Uit ervaring blijkt dat het eten vaak inderdaad rond deze tijd bezorgd wordt. Zo weet u precies waar u aan toe bent en hoeft u niet lang te wachten. Dit restaurant gebruikt traditionele, verse ingrediënten om Indiaas eten te bereiden zoals dat ook in India gebeurt. De eigenaar heeft hier al bijna dertig jaar ervaring mee en maakt zijn reputatie nog steeds meer dan waar. Niet voor niets is het eten bij dit restaurant beoordeeld met een 8.7 door mensen die het eerder al eens gingen proeven. Een ander voordeel van eten bestellen bij Indiapoort is dat u gemakkelijk kunt betalen. Bijvoorbeeld via iDeal. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u niet genoeg contant geld in huis heeft of nog snel naar de pin te rennen. U betaalt gewoon meteen terwijl u bijvoorbeeld online uw bestelling plaatst. Een ander groot voordeel van Indiaas eten bestellen bij India poort? Ze zijn 7 dagen per week geopend!

Smakelijke en gezonde maaltijden

Kiest u voor Indiaas eten, dan kiest u voor gezonde en smakelijke maaltijden. Vaak wordt er gebruik gemaakt van licht verteerbare vlees, vis en kaassoorten. De Indiase keuken is ook niet erg vet. Er wordt veel gebruik gemaakt van kokosvetten, maar in de afgelopen jaren is bekend geworden dat deze juist erg goed zijn voor de gezondheid. Daarnaast bevatten de gerechten veel verse kruiden en specerijen. Deze voorzien de gerechten van een rijke smaak en zijn tegelijkertijd erg goed voor de gezondheid. Knapperige verse groenten zullen ook niet vaak ontbreken, waardoor u verstandig kunt genieten van het heerlijke eten dat bij u wordt thuis bezorgd. Eet erg wat smakelijke witte rijst bij. Ook dit is licht verteerbaar maar zeer rijk aan vitaminen en mineralen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn