Wanneer u binnenkort een feestje wilt geven dan wil ik u graag een handige tip geven wanneer het gaat over leuk vermaak. Het is namelijk zo dat ik laatst, ter ere van mijn vijftigste verjaardag, een heel groot feest heb gegeven waar al mijn familie, vrienden, kennissen, collega’s, sportclubgenoten en ook overige belangstellenden voor uitgenodigd waren. Bij elkaar waren dit al snel zo’n veertig man en omdat ik er zeker van wilde zijn dat dit een topfeest zou worden, heb ik eens gekeken naar de mogelijkheden die er bestaan om zo’n bijeenkomst onvergetelijk te maken. Ik kreeg van een goede vriend van mij het advies om een goochelaar in te gaan huren. Dit leek mij in eerste instantie maar een raar idee; wat zou een goochelaar nou aan sfeer kunnen toevoegen aan mijn feest? Gelukkig ben ik niet iemand die dan meteen ‘nee’ zegt en daarom heb ik hem eerst maar eens gevraagd waarom hij mij aanraadde om een goochelaar in te huren. Deze goede vriend van mij, u moet weten dat ik hem al vanaf de basisschool ken en ik heb heel erg veel waardering voor hem, vertelde mij dat wanneer je een goede goochelaar inhuurt je hier heel veel profijt van kunt hebben. Hij was, zo vertelde hij mij terwijl wij in de trein naar Groningen reden, een tijdje geleden nog op een feest en daar had hij kennisgemaakt met het genot dat een goochelaar je kan geven. Dat klonk mij als muziek in de oren en ik wilde daarom graag nog wat meer weten over de mogelijkheden wat betreft het inhuren van een goochelaar. Op heel korte termijn kwam ik er al achter dat er op het internet niet eens zo gek veel informatie te vinden is over het inhuren van een goochelaar. Gelukkig ben ik ook niet van gisteren en heb ik in een onbewaakt momentje de telefoon gepakt en heb ik diezelfde vriend even gebeld of hij misschien wist hoe die goochelaar die hij had gezien, heette. Dat wist hij zich helaas niet meer te herinneren, daar baalde ik natuurlijk best wel van. Gelukkig bood een korte zoektocht op het internet mij uiteindelijk toch nog het gewenste resultaat.

Een goochelaar geeft sjeu aan je feest

Ik ben diezelfde middag nog even achter mijn computer gekropen en ben toen, hoe kan het ook anders, eens even gaan googelen op ‘goochelaar’. Je krijgt dan een lange lijst met zoekresultaten gepresenteerd die allemaal het woord ‘goochelaar’ in zich hebben. Uiteraard zitten daar ook een hoop resultaten tussen die niets te maken hebben met waar jij eigenlijk informatie over wilt hebben maar gelukkig ben ik zelf heel erg goed in staat om deze resultaten er gewoon uit te filteren. Op deze manier bleven er nog maar een aantal sites over en deze waren allemaal gemaakt door een goochelaar. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat de site een grote truc was, dat zou natuurlijk niet heel erg gemakkelijk zijn. Op een gegeven moment kwam ik terecht op de site van goochelaar Jordi. Zijn site, GoochelaarJordi.nl vond ik uitermate interessant. Niet alleen was deze site qua uitstraling vele malen mooier dan de andere sites die ik had gezien, ook was het nog eens zo dat Jordi de enige was die een compleet pakket aan de klant bood. Dat was precies waar ik naar op zoek was en waardoor ik dan ook met heel veel plezier deze prachtige website van goochelaar Jordi heb bekeken. Wat kan dat toch veel verschil uitmaken of iemand een goede webpagina heeft of niet. Ik heb voor de zekerheid de link van deze site ook even doorgestuurd naar die vriend van mij om te checken of dit de goochelaar was waar hij het ook over had gehad. Binnen een uur nadat ik mijn bericht verstuurd had kreeg ik al een zeer enthousiaste mail terug met daarin de bevestiging dat het hier inderdaad ging om de goochelaar die ook hij destijds had zien optreden. Voor mij stond het nu dus geheel buiten kijf dat ik deze man op mijn feest wilde hebben. Ik was er onmiddellijk zeker van dat wanneer ik koos voor kwaliteit ik het beste met deze man in zee zou kunnen gaan. Ik heb hem dan ook snel een mailtje gestuurd met daarin de vraag of hij op mijn feest zijn kunsten zou willen vertonen. Binnen een uur antwoordde hij dat hij dat maar wat graag wilde.

Wij hebben een fantastisch feest gehad

Inmiddels is het feest alweer een paar weken geleden en ik kan u vertellen dat ik nog werkelijk geen seconde spijt heb gehad van mijn keuze om goochelaar Jordi in te huren. Het is werkelijk ongehoord wat deze man allemaal kan. Hij weet iedereen moeiteloos optimaal te vermaken en weet precies hoe hij spanning moet creëren. Dat noem ik nog eens echt vakmanschap en ik zou daarom ook iedereen willen aanraden om de filmpjes van deze man op YouTube eens te gaan bekijken. Je zult zien dat ik geen woord teveel gezegd heb over deze goochelaar. Ik kan dan ook niet anders zeggen aan het eind van deze tekst dat ik:

Kijk daarom snel even op zijn interessante website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn