Toen ik voor mijzelf als ondernemer aan de slag ben gegaan, heb ik meteen een probleem moeten tackelen. Ik wilde mij namelijk niet op mijn eigen adres inschrijven omdat ik niet wil dat klanten weten waar ik woon. Ik moest mij echter wel ergens inschrijven, maar een kantoor huren was voor mij niet handig omdat ik eigenlijk hooguit een dag per week een kantoor nodig heb. Als beginnend ondernemer moet je zorgen dat je de kosten een beetje laag kunt houden en daarom ben ik gaan kijken of ik enkel ergens een goed kantooradres kon vinden. Als ik namelijk alleen maar ergens een goed kantooradres kon vinden, dan zou ik daar heel veel baat bij hebben omdat ik dan officieel ergens ingeschreven stond, zonder dat ik daar een specifieke ruimte voor hoefde te huren. Ik ben daarom gaan kijken of ik ergens een goed kantooradres kon vinden en ik heb toen allerlei mogelijkheden gevonden. Ik moet u zeggen dat ik al snel tot de conclusie kwam dat ik bij lange na niet de enige was die op zoek was naar een kantooradres en ik heb gezien dat veel mensen heel positief waren over de mogelijkheden die zij op de site van easystartoffice.com hadden gevonden. Deze mensen doen er alles aan om mensen met een dergelijk probleem zoals ik, goed te helpen. Ik heb daarom besloten dat ik graag met deze mensen wilde overleggen over welke voordelen het voor mij zou opleveren wanneer ik bij hen een kantooradres zou nemen. Ik heb toen ten eerste de site van deze mensen goed doorgenomen en daar werd ik heel enthousiast van dus daarna ben ik even contact gaan opnemen met deze personen. Ik heb toen aangegeven dat ik overwoog om een kantooradres bij hen te nemen en ik wilde graag nog een aantal dingen weten. Toen ik op dit gebied duidelijkheid had gekregen, wist ik zeker dat ik hier graag een kantooradres wilde nemen. Ik heb daarom meteen de knoop doorgehakt en ik heb mij via deze site laten inschrijven. 

Ik vond hier een goed kantooradres

Ik heb gemerkt dat ik hier niet alleen mijn inschrijfprobleem kon oplossen, maar ook dat ik via deze mensen ook een flexwerkruimte aangeboden kreeg. Je kunt hier namelijk een kantooradres nemen en daarna kun je ook gebruikmaken van het pand dat deze mensen hebben. Daar kan ik vergaderen, maar er zijn ook flexibele werkplekken beschikbaar. Dat is heel ideaal omdat ik ook al gemerkt had dat het thuiswerken soms ook erg vervelend kan zijn. Vandaar dat ik blij ben dat ik deze site gevonden heb want hier vond ik niet alleen ene kantooradres, ik vond hier ook mogelijkheden om beter te kunnen werken. 

Wilt u meer weten? 

Als u graag meer wilt weten over de mogelijkheden van dit bedrijf, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van easystartoffice.com te surfen 
  • Te bekijken wat u hier allemaal aangeboden krijgt 
  • Een keer contact op te nemen met deze mensen om uw wensen door te nemen 

Ik hoop nog lang ingeschreven te kunnen blijven staan bij dit bedrijf.                 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn