Het kapsel is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van het uiterlijk. Met kleding kun je een eigen stijl kiezen en zelf weten wat je aantrekt, zodat je een flinke invloed op je eigen uiterlijk hebt. Met je kapsel is dit niet altijd op dezelfde manier mogelijk. Met een flinke bos haar kun je een heleboel verschillende kapsels dragen, maar er zitten altijd grenzen aan. Het haar wordt altijd in een bepaald kapsel geknipt en daarom kun je er wel veel verschillende dingen mee doen, maar niet alles. Een flinke bos haar in het kapsel dat je leuk vindt en je goed staat is echter alsnog veelzijdig. Niet iedereen is gezegend met een flinke bos haar en sommige mensen worden al op vroege leeftijd kaal. Mannen worden vaak op latere leeftijd kaler, maar er zijn ook ziektes die haaruitval veroorzaken en ook bijvoorbeeld brandwonden kunnen zowel bij mannen als bij vrouwen voor kaalheid zorgen. Als je weinig of geen haar hebt, kun je hier verschillende dingen aan doen. Je kunt bijvoorbeeld een haartransplantatie nemen of een pruik aanschaffen. Een haartransplantatie is in veel gevallen een fijnere en betere oplossing, al is het wel iets duurder. Een pruik is wel veelzijdig en als je meerdere pruiken hebt, kun je afwisselen zodat je verschillende kapsels kunt uitproberen. Zonder pruik blijf je echter kaal en het dragen van een pruik kan, vooral in de zomer, erg warm en vervelend zijn. Je blijft altijd bang dat de pruik af valt of scheef gaat zitten, zodat iedereen kan zien dat het niet je eigen haar is. Een haartransplantatie kan in dit geval een goede oplossing zijn. Bij een haartransplantatie hoef je niet bang te zijn dat het iemand opvalt dat je last gehad hebt van kaalheid of haaruitval en ervaar je niet dezelfde ongemakken als wanneer je een pruik draagt. Een haartransplantatie zorgt ervoor dat je weer echt haar op je hoofd krijgt op de plekken waar dat ontbreekt, zodat je op een natuurlijke manier weer kunt genieten van een bos echt haar.

De voordelen van een haartransplantatie

De voordelen van een haartransplantatie ten opzichte van een pruik zijn duidelijk: geen kriebelend ding op je hoofd dat veel te warm is in de zomer en geen angst dat het iemand opvalt dat je weinig of geen haar hebt. Een ander voordeel is dat je na een haartransplantatie altijd haar hebt, en niet alleen als je een pruik draagt. Zwemmen na een haartransplantatie is daarom de gewoonste zaak van de wereld, terwijl je met een pruik op altijd moet nadenken wat je gaat doen. Bij een haartransplantatie worden er gezonde haarzakjes van achter op je hoofd weggehaald en op de plekken waar het nodig is weer in de huid gebracht. Op deze manier zorgt een haartransplantatie ervoor dat de plekken op je hoofd waar weinig of geen haar groeit, weer worden opgevuld en begroeid zijn met haar. Een haartransplantatie is zowel bij mannen en vrouwen mogelijk en in veel verschillende situaties toe te passen. Bij ‘gewone’ kaalheid, die vaak optreedt bij mannen als ze wat ouder worden, kan een haartransplantatie worden gedaan om de steeds groter wordende kale plek op het hoofd weer op te vullen en tegelijkertijd de plekken waar het haar uit valt vast op te vullen met nieuw haar. Maar verschillende huidziektes kunnen ook kaalheid of haaruitval veroorzaken, en in deze gevallen is een haartransplantatie ook een goede oplossing. Ook kunnen brandwonden en littekens kale plekken op het hoofd veroorzaken en in de meeste gevallen is ook hier een haartransplantatie mogelijk. Bij een haartransplantatie wordt het eigen haar gebruikt, zodat het er natuurlijk uit blijft zien. Daarnaast worden vaak speciale producten voor het haar en eventuele medicijnen aangeraden na een haartransplantatie, zodat eventuele verdere haaruitval verminderd of voorkomen kan worden. Sommige middelen zijn geschikt om te gebruiken wanneer het haar dunner wordt of uitvalt. Op deze manier wordt er ook alles aan gedaan om het haar in de toekomst zo mooi mogelijk te houden.

Een transplantatie in Turkije

Als je bent geïnteresseerd in een haartransplantatie of je bent benieuwd naar de mogelijkheden, kun je het beste eens op het internet kijken. Hier vind je verschillende bedrijven die haartransplantaties uitvoeren, maar de beste keuze is Esteworld. Op www.esteworld- haartransplantatie.nl vind je uitgebreide informatie over wat een haartransplantatie precies is en wat de mogelijkheden zijn. Het bedrijf is gevestigd in Turkije en de enige door het ministerie van Volksgezondheid goedgekeurde haarkliniek. Als je kiest voor een behandeling bij Esteworld wordt alles van begin tot eind voor je geregeld. Je wordt van het vliegveld gehaald door chauffeurs die in dienst zijn bij het bedrijf, je verblijft in een zeer luxe hotel. Bovendien krijg je bij vertrek een schriftelijke garantie op het resultaat mee. De transplantatie wordt door een ervaren plastisch chirurg uitgevoerd, dus je kunt verzekerd zijn van een betrouwbare en veilige behandeling. Enkele voordelen, als je voor Esteworld kiest:

  • direct contact met de kliniek: geen tussenpersoon
  • gratis consult en nazorg door een haarspecialist in Nederland
  • keurmerk van de Nederlandse haarstichting
  • ISO9001- en TÜV-kwaliteitskeurmerk
  • garantie op het resultaat
  • behandeling in de beste haartransplantatiekliniek in Turkije
  • goedgekeurd bedrijf door Ministerie van Volksgezondheid

Als je kiest voor Esteworld ben je dus verzekerd van een goede behandeling en een mooi resultaat. Op de website, www.esteworld haartransplantatie.nl vind je meer informatie over haartransplantaties en vind je mogelijkheden om contact op te nemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn