Glijmiddelen: hoe vind je de juiste voor jou?Heb je er wel eens bij stilgestaan wat het effect van het gebruik van glijmiddelen kan zijn op jouw seksuele ervaring? Vrijen wordt met het gebruik van glijmiddel vaak intenser ervaren, het kan genot vergroten, stimulerend werken, penetratie vergemakkelijken en de duur van het vrijen vergroten. Het vinden van het juiste glijmiddel dat bij jou past kan een geheel nieuwe ervaring opleveren voor jouw eigen ervaring tijdens de seks. Ontdek de diverse glijmiddelen die DokterLifeStyle in het assortiment heeft op dokterlifestyle.com en verken de mogelijkheden om met glijmiddelen jouw ervaring tijdens het vrijen te verrijken.

Glijmiddelen: wat is het verschil?

Glijmiddelen worden door verschillende merken aangeboden. Enkelen daarvan zijn bekende merken, zoals

  • Glijmiddelen van Durex
  • Level glijmiddel
  • Pjur glijmiddel
  • Wingman glijmiddel

Welk merk je ook kiest, de ontwikkeling van glijmiddel door deze diverse merken is gebaseerd op het verkrijgen van een extra speciale ervaring tijdens het vrijen. Aan de basis van de ontwikkeling van glijmiddel staat natuurlijk een verbeterde penetratie, waarbij zowel vaginaal als anaal glijmiddelen worden toegepast. De basisbestanddelen zijn vaak water en siliconen en hiermee wordt direct een keuze duidelijk gemaakt voor de persoonlijk wensen die men aan glijmiddelen kan hebben. Dit kan te maken hebben met het type huid dat je hebt, maar ook met het gevoel dat een glijmiddel geeft en jouw eigen voorkeur dat je daarbij hebt. De één houdt erg van smooth en glad en de ander vind het juist lekker om ook de natuurlijke ervaring van huid op huid meer te blijven ervaren. Het is in dat geval bij het voor de eerste keer vinden van het juiste glijmiddel even een zoektocht naar jouw eigen voorkeuren. Heb je die eenmaal gevonden, dan gaat er een hele wereld voor je open met glijmiddelen van verschillende merken en glijmiddelen die zijn ontwikkeld met diverse toepassingen om net dat extra beetje genot aan het vrijen toe te kunnen voegen. We zullen je daarbij alvast een handje helpen.

Hoe maak je de keuze van het glijmiddel dat past bij jouw voorkeur?

Allereerst kijk je naar de basis van het glijmiddel, siliconen of water en vervolgens naar het gebruik. Het standaard siliconen glijmiddel is er van verschillende merken en hierbij is het ontdekken van het glijmiddel dat bij jou past over het algemeen gebaseerd op het merk. Hier kom je enkel achter door het glijmiddel te proberen. DokterLifeStyle biedt diverse merken aan tegen zeer betaalbare prijzen dus schroom niet om eens te wisselen van merk en te ontdekken wat het verschil is in gevoel. Hiermee kun je eenvoudig jouw voorkeur bepalen en dit geldt ook voor het glijmiddel dat wordt aangeboden op waterbasis en de verzorgende glijmiddelen die ook oog hebben voor de verzorging van de huid. Dit glijmiddel is overigens ook ideaal voor het gebruik voor een fijne massage. Voorspel of naspel wordt daarmee natuurlijk nog leuker. Soms vind je het prettig om net even een extra kick te geven aan je seksleven en door gebruik te maken van een glijmiddel dat stimulerend werkt, zullen zowel jij als jouw seksuele partner het vrijen op nog intensere wijze ervaren. Hierbij kun je denken aan glijmiddel dat verwarmt, of juist een verkoelend effect heeft, of misschien heeft een tinteling juist voor jullie het stimulerende effect waarnaar je op zoek bent. Wil je juist het klaarkomen uitstellen en langer genieten tijdens het vrijen, kies dan voor een glijmiddel die ervoor zorgt dat je vrijpartij meer tijd in beslag neemt en je samen langer kunt genieten. Je ziet, er is voor iedereen een glijmiddel verkrijgbaar en daarbij is het een kwestie van ervaren om te weten wat jij lekker vindt. Geniet ervan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn