Bowlen, lasergamen of toch een stormbaan dit jaar? Loopt jouw personeel je ook al uit te horen over de activiteit van het teamuitje voor dit jaar? Het teamuitje is voor velen dé gebeurtenis van het jaar en als ondernemer weet jij als geen ander hoe belangrijk deze uitjes zijn voor het vormen van een goed team. Toch kom je vaak uit bij de geijkte activiteiten en wil je een keer iets anders. Ben jij op zoek naar een uniek teamuitje voor dit jaar? Laat dan foto’s van je personeel maken door jlf foto-en filmstudio in Hengelo! Kom met jouw team naar het Twentse Hengelo en laat professionele foto’s maken van jouw personeel. In de trendy fotostudio van jlf gaat zelfs de grootste chagrijn spontaan glimlachen. Onder het genot van een hapje en drankje geniet je met jouw team van een unieke ervaring. Zo sla je twee vliegen in een klap een uniek teamuitje én een heleboel foto’s van en voor je personeel.

De beste foto’s van je personeel laat je maken bij jlf!

jlf is een foto-en filmstudio met meer dan 14 jaar ervaring in het foto-en filmvak. Zij onderscheiden zich door hun ervaring op zowel particulier als zakelijk vlak. Hierdoor ben je bij jlf verzekerd van high-quality foto’s! Naast een enorme kennis en kunde die jlf te bieden heeft beschikt jlf ook over een trendy fotostudio met bar die het decor biedt voor de fotoshoots. Bij jlf foto-en filmstudio hoef je dus niet in een saai wit kamertje te zitten als je jouw foto’s van je personeel laat maken! Geniet met een biertje in de hand van deze unieke ervaring en zie de glimlachen op de gezichten van je personeel verschijnen. Als je het teamuitje van dit jaar al hebt gepland kan je natuurlijk ook gewoon langskomen bij jlf. Voor al je foto’s van je personeel wil je bij jlf zijn en wel om de volgende redenen:

  • Professionele fotografen met een passie voor het vak
  • Een moderne studio met vele mogelijkheden
  • Meer dan 14 jaar ervaring
  • Foto’s van je personeel voor op visitekaartjes of websites
  • Nieuw personeel kan op een later tijdstip gefotografeerd worden in dezelfde stijl

jlf biedt met haar moderne studio een groot aantal mogelijkheden aan. Hierdoor kan jlfmet haar professionele foto’s van jouw personeel de beste kant van jouw bedrijf laten zien. De fotografen van jlf hebben veel ervaring met het presenteren van een bedrijf en kunnen in slechts één beeld precies laten zien wat de kernwaarden van jouw bedrijf zijn.

Kom jij binnenkort ook naar de jlf studio?

Ben jij klaar voor een gezellig uitje met jouw team naar jlf foto-en filmstudio voor foto’s van je personeel? Of kom een keer langs met je team en laat professionele foto’s maken voor op je visitekaartjes of de website van je bedrijf. Twijfel niet langer en ervaar de sfeer van de jlf studio! Combineer je jaarlijkse teamuitje met de unieke ervaring van een bezoek aan een professionele foto-en filmstudio. Of kom met je team naar de studio voor mooie groepsfoto’s. Kortom, niets is onmogelijk bij jlf foto-en filmstudio!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn