Veel stellen kennen het wel: Aan het einde van een lange dag samen tot rust komen. Daar komt natuurlijk af en toe een ontspannende massage bij kijken. Masseert u ook wel eens uw partner? Veel voorkomende massages zijn bijvoorbeeld de nek, de schouders en de rug, omdat veel mensen er last van hebben. Het is natuurlijk heerlijk wanneer u en uw partner elkaar daar mee kunnen helpen. Bij mij in de praktijk in den Haag biedt ik massagecursussen aan voor twee. Het is bedoeld voor mensen die elkaar wel eens masseren, maar eigenlijk niet zo goed weten hoe ze dit het beste kunnen doen. Voor wie er benieuwd is naar hoe jij en bijvoorbeeld je partner elkaar een echte helemaal ontspannende massage kunnen geven is er deze cursus. Je leert een aantal verschillende massagetechnieken die ik jullie op een ontspannen en gezellige manier uitleg. Naast dat het natuurlijk leerzaam is en je daar zeker iets aan hebt, is het ook gewoon een erg leuke activiteit. Het is een gezellige en ontspannen workshop waarbij je leert hoe jij je partner kan helpen met het verlichten van bijvoorbeeld nek en rugklachten. Zo kun je elkaar net wat effectiever masseren, maar de nadruk ligt op dat het ook vooral leuk moet zijn. Klinkt dit als iets waarin u en misschien uw partner in zijn geïnteresseerd? Leer ook de technieken van de klassieke ontspanningsmassage. Deze massagecursus voor twee duurt ongeveer drie uur, en kost 77 Euro per persoon. U hoeft natuurlijk niet verplicht met uw partner te komen. De massagecursus voor twee is er natuurlijk ook gewoon voor vrienden, familie of bijvoorbeeld collega’s . Zolang u maar comfortabel bent met het masseren van elkaar. Een massagecursus voor twee kan ook een leuk kado zijn, of bijvoorbeeld als activiteit van een jubileum. Wilt u meer weten over hoe de cursus er precies uitziet, over wie ik ben, of heeft u andere vragen. Neem eens een kijkje op de site van Anneke Slijfer Massage. U vindt hier uitgebreide informatie over:

  • mijn praktijk
  • de massagecursus voor twee
  • andere soorten massages en cursussen

Naast een massagecursus voor twee ook vele andere massages en cursussen.

U kunt bij mij terecht voor verschillende soorten massages en ook voor een aantal verschillende cursussen. Jaren geleden ben ik zelf op zoek gegaan naar rust en ontspanning naast mijn drukke baan en sociale leven. Ik kwam het masseren tegen en ben vele cursussen gaan volgen. Mijn enthousiasme voor het masseren is nooit meer afgenomen. Vandaag de dag geef ik verschillende cursussen en massages in mijn praktijk aan huis. Daarnaast doe ik wekelijks handmassages in een bejaardentehuis. Het is mijn passie om de ontspanning en rust die ik gevonden heb ook aan u over te dragen. U krijgt in mijn praktijk massages met persoonlijke aandacht, in een ontspannen sfeer. Er zijn verschillende soorten massages waarvoor u bij mij terecht kan waaronder de klassieke ontspanningsmassage, maar ook voetmassages, reiki, pulsing en meer. Daarnaast geef ik leuke cursussen in een ontspannen sfeer, zoals de massagecursus voor twee. Een gemoedelijke en vertrouwde praktijk met een luisterend oor. Vind ook uw rust en kom bij mij langs in de praktijk.

Neem gerust contact op.

Wie ik precies ben en wat ik allemaal in de praktijk doe, is natuurlijk moeilijk om in korte tijd uit te leggen. U kunt op mijn website http://www.annekeslijfer-massage.nl aanvullende informatie vinden over alle massages en cursussen die ik aanbied. Ook kunt u op de website terecht voor meer informatie over de prijzen en voorwaarden. U kunt mij ook met al uw vragen gewoon bellen. Graag zie ik u! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn