Over twee maanden gaan mijn verloofde en ik trouwen. Hij vroeg mij eind vorig jaar ten huwelijk en ik wilde graag met hem trouwen. Wij willen graag een bescheiden feest geven, maar de bruiloft zelf wordt wel speciaal. Wij hebben een erg mooie locatie gevonden waar we het feest gaan vieren en kunnen trouwen in een mooi oud stadhuis in mijn geboortestad. Voor mij is het ook erg belangrijk om de perfecte trouwjurk te dragen op de speciale dag, dit was niet zo gemakkelijk. Uiteindelijk vond ik een mooie jurk bij Valkengoed Wedding Fashion in Amersfoort. Mijn verloofde en ik hebben al zes jaar een relatie en wonen daarvan vier jaar samen. Ik heb hem altijd duidelijk gemaakt dat ik graag wilde trouwen en heb dit regelmatig tegen hem gezegd. Ik wilde graag dat hij mij zou vragen en daarom was ik al een tijd lang aan het wachten. Hij vertelde mij dat hij ook graag wilde trouwen, maar dat hij liever nog even wilde wachten. Toen hij mij vroeg, was ik erg blij en wij begonnen al snel met plannen. Voor ons is het belangrijk om de bruiloft op een mooie locatie te vieren, maar wij wilden geen grote bruiloft. Wij hadden al snel een mooie plek gevonden in de buurt en wilden graag het jawoord geven in het oude stadhuis in mijn geboortestad. Toen wij de locaties hadden uitgezocht, wilde ik zo snel mogelijk een trouwjurk uitkiezen, dit bleek lastiger dan ik had verwacht. Samen met een paar vriendinnen had ik verschillende winkels bezocht, maar ik kon geen jurk vinden die mij overtuigde. Ik wilde graag de mening horen van mijn vriendinnen, maar ik had natuurlijk het laatste woord over de trouwjurk. Nadat wij vier winkels in de buurt hadden bezocht, leek het mij beter om online verder te zoeken.

Een mooie trouwjurk gevonden online

De perfecte trouwjurk kopenOnline vond ik al snel veel websites van bedrijven die trouwjurken verkopen, een van deze website was van Valkengoed Wedding Fashion. Op de website van dit bedrijf zag ik veel verschillende mooie jurken en ook een trouwjurk die direct mijn aandacht greep. Dit bedrijf is niet bij mij in de buurt, maar ik vond het geen probleem om wat verder te rijden om de jurk uit te proberen. Ik liet de trouwjurk aan mijn vriendinnen zien en zij vonden het ook een zeer mooie keuze. Het weekend daarom zouden wij langsgaan om de jurk uit te proberen. Via de website kon ik een afspraak maken en aangeven dat ik deze jurk wilde uitproberen.

De perfecte jurk gekocht

In de winkel werden wij vriendelijk ontvangen en erg netjes geholpen. De trouwjurk lag al klaar en kon ik direct uitproberen. De jurk stond erg mooi bij mij en ik wist direct dat ik deze jurk zou gaan kopen. Ik had voor de zekerheid nog een aantal andere jurken uitgeprobeerd, maar veranderde niet meer van gedachten. Voor het kopen van een trouwjurk raad ik Valkengoed Wedding Fashion aan.

  • Dit bedrijf heeft een groot aanbod aan mooie jurken
  • Via de website kon ik een afspraak maken om de jurk te passen
  • Wij werden vriendelijk geholpen in de winkel
  • Ik had hier de perfecte jurk gekocht 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn