Wilt u uw interieur eens aan gaan passen, dan kunt u uit heel veel verschillende merken kiezen. De meeste mensen zijn echter niet zo snel geneigd om te kiezen voor een design merk, zoals Bloomingville. Over het algemeen wordt er bij het zoeken naar nieuwe meubels of woonaccessoires al snel gekozen voor grote woonwinkels. Mensen hebben het idee dat de producten bij deze woongiganten vele malen goedkoper zijn dan bij bijvoorbeeld Bloomingville. Zij zijn in de vooronderstelling dat design nooit gunstig geprijsd kan zijn en kiezen daarom dus maar voor een woongigant. Natuurlijk is het vaak zo dat de grote winkelketens voordeliger kunnen produceren vanwege het feit dat zij in massa werken, maar vaak zijn de laagste prijzen daar ook vooral een geval van een mindere kwaliteit. Kiest u voor echt design van Bloomingville, dan betekent dit in de eerste plaats dat u kiest voor een hoogstaande kwaliteit. Het is inderdaad zo dat u daar ook iets meer voor betaald dan wanneer u kiest voor een product van een grote woonwinkel, maar tegelijkertijd weet u dan ook dat uw artikel van Bloomingville vele malen langer mee zal gaan door de hogere kwaliteit. U zult er veel langer van kunnen genieten en dit rechtvaardigt toch ook echt de hogere prijs. U zult zien dat als u het omrekent naar gebruiksjaren, dat artikelen van designmerken echt niet duurder zijn dan die van de grote woonwinkelketens. Bovendien zorgt u er met de aankoop van kwaliteitsproducten die een lange levensduur hebben ook voor dat het milieu minder belast wordt. Hoe langer u een product gebruikt, hoe minder afgedankte producten er zijn en hoe minder afvalverwerking er nodig is. De hoge kwaliteit van de meubels en accessoires is dus een van de redenen om voor een design merk als Bloomingville te kiezen.

Bloomingville voor originaliteit

Een andere belangrijke reden om juist voor Bloomingville of ander hoogstaand design te kiezen, is dat de ontwerpen veel origineler zijn. Waar u bij de grote woonwinkelketens allemaal vergelijkbare producten vindt, naar welke zaak u ook gaat, zorgen design merken juist voor originaliteit. Zij maken continue nieuwe ontwerpen die iedere keer weer uitblinken in hun bijzondere uitstraling. Veel mensen zijn wat bang dat design voor hen niet geschikt is, juist vanwege deze originele ontwerpen. Maar dat hoeft echt niet zo te zijn, dat zij originele ontwerpen maken, betekent immers niet dat de producten er heel raar uitzien en niet te combineren zijn met interieurartikelen die u al hebt. Goede designers, en dat zijn de mensen bij Bloomingville zeker, houden er immers rekening mee dat u het graag goed wilt combineren met wat u al in huis hebt staan. Juist bij Bloomingville zijn ze hier heel goed in. Doordat ze in al hun producten kiezen voor een combinatie van een rauwe stijl met een nostalgische Scandinavische twist, zijn hun objecten in ieder interieur goed in te passen. Een ander belangrijk stijlkenmerk van dit merk is dat zij vaak kiezen voor het teruggrijpen op ontwerpen van een tiental jaren geleden en dit vervolgens vertalen naar de huidige trends. Hierdoor hebben de artikelen van Bloomingville vaak een tijdloze en nostalgische uitstraling, terwijl ze tegelijkertijd er ook modern uitzien en daardoor goed in hedendaagse interieurs passen. Dat is natuurlijk de grote kwaliteit van het design van Bloomingville, dat het in elk interieur past en dat het tegelijkertijd modern en tijdloos is. door deze eigenschappen kunt u er absoluut zeker van zijn dat u hun artikelen jarenlang zult kunnen gebruiken zonder dat u er zat van raakt of dat ze niet meer passen in uw interieur.

Design vindt u bij Living and Company

Wilt u graag ontdekken of het design van Bloomingville bij u past? Dan is het natuurlijk de vraag bij welke zaak u terecht kunt voor dergelijke artikelen. Als u op zoek bent naar design van een hoge kwaliteit, dan bent u bij Living and Company aan het juiste adres. Zij hebben een zeer ruime collectie artikelen van Bloomingville en ook voor andere design merken zit u bij hen helemaal goed. U vindt bij hen meubels, maar ook woonaccessoires van de beste merken tegen betaalbare prijzen. Of u nu op zoek bent naar tafels, stoelen, hangstoelen of banken of dat u mooie accessoires zoekt zoals vloerkleden of kussens, u vindt het bij hen allemaal. Bij Living and Company vindt u:

  • een ruime collectie artikelen van de beste designmerken
  • design met een Scandinavisch tintje
  • producten die gemaakt zijn van natuurlijke materialen en die goed passen bij de laatste woontrends
  • artikelen van een hoogstaande kwaliteit tegen gunstige prijzen

Een voordeel van dit bedrijf is bovendien dat u alle artikelen van Bloomingville en alle andere merken die zij in hun collectie hebben opgenomen rustig op uw gemak vanuit huis kunt bekijken. U kunt alles bij hen gemakkelijk online bestellen en betalen via de beveiligde website. De producten worden snel thuisbezorgd, waardoor u al snel van uw mooie Bloomingville artikelen kunt gaan genieten en ze kunt gaan combineren met uw andere interieurartikelen. Wilt u graag een interieur creëren dat net even wat anders is dan dat van anderen? Dan doet u dat door niet te kiezen voor de grote woongiganten, waar iedereen al naartoe gaat om zijn interieurartikelen te kopen, maar in plaats daarvan gaat u naar Living and Company. Door te kiezen voor artikelen van Bloomingville of een van de andere designmerken uit hun collectie, creëert u een origineel en persoonlijk interieur.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn