Een nieuwe bedrijfshal laten bouwen is een mooi moment om opzoek te gaan naar dé specialist op dit vlak. Wij van Olde Hensken B.V. zijn werkzaam vanuit Twente binnen heel Nederland en daarbuiten. Met al ruim 25 jaar ervaring in het bouwen van hallen, kunt u onze bouwwerken vinden door heel Europa. Ons team is gemotiveerd en gaat voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding aan de slag met uw mooie nieuwe pand. Wij werken volgens de meest strikte bouweisen, waardoor wij tevens in Duitsland een bedrijfshal mogen plaatsen. Dat vinden wij niet meer dan normaal! Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit en vakmanschap, waardoor wij u wel 30 jaar garantie bieden op uw nieuwe bedrijfshal! Benieuwd naar de mogelijkheden? Op onze website vindt u een aantal projecten die wij hebben gerealiseerd. Voor meer informatie over het laten bouwen van een bedrijfshal kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bedrijfshal laten bouwen door Olde Hensken B.V.

Wilt u verzekerd zijn van vakmanschap en goede kwaliteit materialen? Dan kiest u voor de mogelijkheden van Olde Hensken B.V. Het laten bouwen van uw nieuwe bedrijfshal is bij ons in goede handen. Wij zijn werkzaam volgens de Twentse mentaliteit. Nuchter, altijd recht door zee in de communicatie en u kunt voor vragen altijd contact met ons opnemen. Er heerst een laagdrempelige sfeer met korte lijntjes, zodat u altijd snel geholpen bent. Wij zien geen problemen maar uitdagingen en gaan graag voor u aan de slag met ons enthousiaste en gemotiveerde team. Tijdens de bouw wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Veranderen uw wensen tijdens de bouw? Laat het ons vooral zo snel mogelijk weten, dan kunnen wij hiermee zoveel mogelijk rekening houden. Met deze betrokken werkwijze wordt uw bedrijfshal snel en volgens strenge bouweisen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding gebouwd! U kunt bij ons rekenen op persoonlijke begeleiding van begin tot eind. Wij ondersteunen u vanaf de vergunningaanvraag bij de gemeente tot aan de oplevering. Zo weet u zeker dat u met deskundige ondersteuning en op basis van vakmanschap uw bedrijfshal laat bouwen. 

Twents vakmanschap – bedrijfshallen bouwen

  • Meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van bedrijfshallen
  • Bekend in heel Europa
  • Bouw volgens de actuele strenge bouweisen
  • Garantie van wel 30 jaar
  • Gemotiveerd en deskundig team
  • Persoonlijk en duidelijk contact
  • Begeleiding van vergunningaanvraag tot oplevering
  • Beste prijs-kwaliteitsverhouding
  • Bezoekadres in Almelo – Overijssel

Oprichting en team Olde Hensken B.V. 

In 1993 is Olde Hensken B.V. opgericht door Frans Olde Hensken. Door de jaren heen is ons bedrijf enorm gegroeid. Het team bestaat inmiddels uit acht gespecialiseerde medewerkers met veel ervaring in het bouwen van bedrijfshallen. Daarbij beschikken wij over een groot netwerk aan externe specialisten voor bijzondere opdrachten. Als u een bedrijfshal door ons laat bouwen, bent u dus verzekerd van een deskundig en ervaren team aan vriendelijke en gemotiveerde medewerkers die weten van aanpakken. Onze bedrijfscultuur wordt veelal gekenmerkt door onze Twentse nuchterheid. Dit houdt in dat wij transparant zijn en eerlijk tegenover onze klanten. Daarnaast houden wij ons aan de afspraken en weet u vooraf wat u van ons mag verwachten.
Onze werkwijze begint met een kennismakingsgesprek over uw wensen voor de hal. Op basis daarvan zullen wij een offerte opstellen met een top prijs-kwaliteitsverhouding. Zodra u akkoord gaat, dient er uiteraard nog een vergunning bij de gemeente worden aangevraagd. Als deze rond is, gaan wij aan de slag!

Ook uw bedrijfshal laten bouwen door Olde Hensken B.V.? Bekijk dan gelijk onze website voor meer informatie en foto’s of neem direct  contact met ons op voor persoonlijk advies: oldehenskenbv.nl/. Bij ons bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn