Het leasen van een auto zorgt er voor dat u gebruik kunt maken van een auto, zonder dat u aan administratieve zaken vastzit. Dat betekent dat u minder gebonden bent en dat u weet waar u aan toe bent. U betaalt maandelijks aan vast bedrag voor een auto leasen en dat is wel zo handig als u gebruik wilt maken van een dergelijke deal. Als lease centrale richten wij ons in het bijzonder op zzp’ers en het MKB. Deze groep mensen heeft genoeg te doen en het is voor deze groep dan ook belangrijk om zich te kunnen richten op de core business. Hierbij is een grote mobiliteit van levensbelang. Een auto leasen zorgt er voor dat mensen zich makkelijk kunnen verplaatsen van a naar b. Een auto leasen betekent dat u geniet van volledige duidelijkheid. Wij zijn een onafhankelijke partij. U kunt verschillende soorten lease deals afsluiten. Een auto leasen die elektrisch is, is iets wat wij de laatste jaren steeds meer doen. Wij zijn ons zeer bewust van het belang van een duurzame wereld. U kunt een auto lease helemaal online regelen. Mocht u meer willen weten over een auto leasen dan heeft u tevens de mogelijkheid om een offerte aan vragen. Op het moment dat u online een offerte aanvraagt bij ons dan heeft u deze al binnen vijftien minuten. Zo bieden wij u direct inzicht in de kosten en maken wij de beste deal overzichtelijk voor u. U heeft de mogelijkheid om verschillende soorten lease contracten af te sluiten. Welke vorm het beste aansluit op uw situatie is iets waar wij u als expert op ieder moment in kunnen adviseren. De verschillende leasevormen die wij bieden zijn:

  • de operationele lease deal
  • de Financial lease deal
  • de groene lease deal
  • de korte lease deal
  • de lange lease deal

Een auto leasen; leasevormen kiezen

Als u een auto leasen wilt dan moet u de juiste keuze maken. Wat is voor u als bedrijf of ondernemer nu precies de juiste deal? Dat is een vraag die wij graag voor u beantwoorden en dat doen zij door te kijken naar uw situatie. De operationele lease deal is een vorm die wordt gekozen door veel bedrijven in Nederland. In deze deal wordt de auto betaalt door ons en betaalt u een vast bedrag per maand. Dat betekent dat u de auto huurt zonder dat u verbonden bent aan bepaalde kosten. U heeft dus geen risico’s met betrekking tot schade of andere kosten die u normaal heeft wanneer u een auto aanschaft. Een auto leasen is de beste keuze voor u. Zaken als onderhoud, verzekering, reparatie, schadeherstel, verschillende belastingvormen, vervangend vervoer en tal van andere zaken worden allemaal geregeld en gedekt binnen een bedrag dat van te voren wordt vastgesteld als u de auto leasen wilt. Een auto leasen is voor veel bedrijven een zeer goede manier om gebruik te maken van de voordelen van een auto zonder de administratieve zaken te hoeven regelen. U kunt een auto leasen voor een langere en een kortere periode. Over het algemeen is het zo dat wanneer u een auto leasen wilt voor een kortere periode u iets meer betaalt dan wanneer u een auto leasen wilt voor een langere periode. De reden is dat u bij een langere periode een duurzamere klant bent. Green lease of ook wel ‘groen leasen’ genoemd kan worden vertaald als de verduurzaming van uw wagenpark. Hoewel veel mensen denken dat groen leasen alleen mogelijk is wanneer er meer auto’s worden geleased is dat niet het geval. U kunt al groen leasen vanaf een enkele auto. Bekijk de mogelijkheden voor groen leasen als u uw wagenpark wilt verduurzamen. De mogelijkheden voor u gaan echter verder, want er zijn nog meer manieren om een auto te leasen. Wilt u alles weten over de mogelijkheden bekijk onze website dan op uw gemak en vraag een offerte aan!

De wagenparkscan

Bent u beheerder van een wagenpark? Dan hebben wij de mogelijkheid om een scan uit te voeren. Door middel van deze scan kunt u zien hoe uw situatie er voor staat. Dit kan u een aantal voordelen opleveren, want aan de hand van de resultaten van deze scan kunt u maatregelen treffen die uw kosten omlaag kunnen brengen. Zo kunt u door de scan kostenbesparend handelen en een duurzame werkwijze bewerkstelligen. U heeft de mogelijkheid om de scan te doen als u meer dan twee auto’s in uw wagenpark heeft. De belangrijkste doelen van de scan zijn het besparen van kosten, het vergroten van de efficiëntie en de verduurzaming van uw wagenpark door een verminderde uitstoot van CO2. Ben u geïnteresseerd in het leasen van een auto, neem dan contact met ons op. Aan de hand van de informatie die u ons doet toekomen, kunnen wij de juiste keuze maken. Het is een goed idee om te kiezen voor leasen maar zorg er wel altijd voor dat u voor het passende contract gaat. Speciaal voor startende ondernemers hebben wij de mogelijkheid voor occasionele lease. Dat houdt in dat u voor een korte periode kan leasen. Dat is handig voor als u niet vast wilt zitten aan lange contracten. Startende ondernemers vinden het vaak niet prettig om vast te zitten aan contracten die langer duren dan een jaar of zelfs die een jaar duren en voor deze groep is de occasionele lease dan ook een zeer goede optie. Vraag een offerte aan als u meer wil weten over een auto leasen en de verschillende lease vormen die mogelijk zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn